Quantcast

Η Ruby Rose εγκαταλείπει το ρόλο της Batwoman, αφήνοντας την Warner να ψάχνει πρωταγωνίστρια

Καλά πήγε αυτό

THE NERDSTREAM

22 Μαΐου 2020

Αιφνιδιαστικά αποχώρησε η Ruby Rose από τον ρόλο της Batwoman στην επερχόμενη ομώνυμη τηλεοπτική σειρά του The CW, αφήνοντας έτσι την Warner χωρίς ηρωίδα. Με άλλα λόγια, πάνω που τα πράγματα πάνε να στρώσουν για την DC σε σινεμά και τηλεόραση, πάντα βρίσκεται ένας τρόπος να σαμποταριστούν.

Σύμφωνα με διάφορες πηγές που επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Variety, η ηθοποιός που έγινε δημοφιλής μέσα από το Orange is the New Black αποφάσισε να αποχωρήσει από το Batwoman επειδή ήταν δυσαρεστημένη από το πόσες πολλές ώρες θα έπρεπε να απασχολείται στον ρόλο. Έτσι, το ζόρικο πρόγραμμα γυρισμάτων οδήγησε σε τριβές κι Rose με την Warner αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Η ρόλος πάντως επρόκειτο να αποτελέσει τον πρώτο πρωταγωνιστικό για την ηθοποιό, οπότε θα ήταν λογικό να υποθέσει κανείς ότι ο μάνατζέρ σου σε προετοιμάζει για τέτοιες περιπτώσεις. Όσο να πεις, το να πρωταγωνιστείς σε μια τέτοια σειρά ακούγεται κουραστικό, αλλά κάτι μας λέει πως η αμοιβή θα το έκανε να είναι worth it.

Βέβαια, από την άλλη, τον τελευταίο καιρό είχαμε όχι ένα αλλά δύο ρεπορτάζ σχετικά με αμέλειες στα γυρίσματα της σειράς που κατέληξαν ή παραλίγο να καταλήξουν σε τραυματισμούς, οπότε δεν αποκλείεται καθόλου η αποχώρηση να σχετίζεται τρόπον τινά και με αυτό. Σε κάθε περίπτωση, το ερώτημα είναι αν θα βρουν αντικαταστάτρια ή αν θα πιστολιάσουν εντελώς τη σειρά.

 

Best of internet