Quantcast

Space Force: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες από το διαστημικό The Office που ετοιμάζει το Netflix

Με πρωταγωνιστή τον Steve Carrell φυσικά

THE NERDSTREAM

9 Απριλίου 2020

Όταν μιλάμε για διαστημικό The Office, δεν το λέμε καθόλου τυχαία. Πριν από έναν χρόνο και κάτι, τον Ιανουάριο του 2020, το Netflix ανακοίνωσε πως έρχεται μια νέα σειρά με τον τίτλο Space Force, την οποία ετοιμάζουν ο συνδημιουργός του αμερικάνικου The Office, Greg Daniels, μαζί με τον ίδιο τον Steve Carrell.

Η σειρά που θα αφηγείται την κωμική απόπειρα δημιουργίας μια διαστημικής στρατιωτικής υπηρεσίας εκ μέρους των ΗΠΑ γνωστοποίησε έπειτα και το υπόλοιπο καστ της, το οποίο είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό. Πρώτα απ’ όλα, έχουμε τον τεράστιο John Malkovich, ο οποίος παρεμπιπτόντως εμφανίζεται σύντομα και στο The New Pope που λατρέψαμε πέρσι στη Βενετία. Από εκεί κι έπειτα, έχουμε τον Ben Schwartz, δηλαδή τον λατρεία Jean-Ralphio του Parks and Recreation, την Diana Silvers του Booksmart, τον Jimmy O. Yang του Silicon Valley και τον Ρώσο viral τραγουδιστή Alex Sparrow γιατί γιατί όχι. Α, ναι, και η Lisa Kudrow. <3

Και τώρα, λοιπόν, ήρθε η ώρα να δούμε τις πρώτες εικόνες από την σειρά. Τσεκάρετε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε αποκλειστικά το Entertainment Weekly και αναμείνατε στις οθόνες σας μέχρι τις 29 Μαΐου που το Space Force φτάνει στις οθόνες μας.

Best of internet