Quantcast

Το Tiger King θα συνεχιστεί με δεύτερο ντοκιμαντέρ, πράγμα αναγκαίο και δίκαιο

Ο λαός θέλει, το Netflix μπορεί

THE NERDSTREAM

7 Απριλίου 2020

Λίγα πράγματα έχουν καταφέρει πραγματικά να μας φτιάξουν το κέφι και να μας αποσπάσουν την προσοχή από το Τέλος του Κόσμου αυτές τις μέρες. Και στην κορυφή τους στρογγυλοκάθεται και γουργουρίζει το Tiger King, το παρανοϊκό ντοκιμαντέρ του Netflix που μας σύστησε έναν κόσμο που είχαμε πάντα ανάγκη χωρίς να ξέρουμε καν ότι υπάρχει.

Αφού λοιπόν η σειρά έγινε υπερ-viral και κέρδισε τις καρδιές του πλανήτη, ξεκινώντας ταυτόχρονα το drama που της αξίζει, τώρα η streaming πλατφόρμα αποφάσισε πως το πράγμα χρειάζεται συνέχεια. Όντως, δίκιο έχει. Και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έρχεται η συνέχεια του Tiger King που θα έχει τον προσωρινό τίτλο Investigating the Strange World of Joe Exotic.

Παρά την αναφορά στον Joe Exotic στον τίτλο βέβαια, το spinoff θα εστιάζει στον Don Lewis, δηλαδή τον εξαφανισμένο κι αγνοούμενο σύζυγο της Carole Baskin. Όπως καταλαβαίνετε, μιλάμε για την εξερεύνηση του κεντρικότερου και καυτότερου ερωτήματος που μας άφησε η σειρά. Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε έρχεται, αλλά κάτι μας λέει ότι δεν θα αργήσει.

Κατά τ’ άλλα, να ευχηθούμε καλή ανάρρωση και καλή λευτεριά στον Tiger King.

Best of internet