Quantcast

The Third Day: Η νέα σειρά του HBO είναι κάτι-σαν-Lost, με τον Jude Law χαμένο σε παράξενο νησί

Κι έχουμε ήδη το πρώτο trailer

THE NERDSTREAM

11 Μαρτίου 2020

Ένας άντρας φτάνει σε ένα νησί λίγο έξω από τις ακτές της Αγγλίας. Το νησί είναι γοητευτικό, αλλά και μυστηριώδες. Όταν η παλίρροια σκεπάζει τον δρόμο που τον έφερε ως εκεί, αντιλαμβάνεται ότι είναι εγκλωβισμένος στο νησί. Και το νησί (μαζί με τους κατοίκους) αποκτά τότε μια αρκετά σκοτεινή, παράξενη και μεταφυσική όψη.

Όπως καταλαβαίνετε, φίλες και φίλοι, το Lost συνεχίζει ακόμα να ρίχνει βαριά την σκιά του στο σύγχρονο τηλεοπτικό τοπίο. Η παραπάνω περιγραφή είναι ουσιαστικά το βασικό premise του The Third Day, δηλαδή της νέας σειράς του HBO που βρίσκει τον Jude Law να πρωταγωνιστεί στον ρόλο του προαναφερθέντος ανδρός. Βέβαια, αυτό που περιμένουμε δεν είναι κάτι περισσότερο, γιατί δημιουργός της σειράς είναι ο Dennis Kelly που στο παρελθόν μας χάρισε το αδικοχαμένο βρετανικό Utopia (που περιμένει το δικό του αμερικάνικο remake).

Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε ότι ο Jude Law έχει ένα πολύ καλό σερί συνεργασιών με το HBO έπειτα από το The Young Pope και το The New Pope, οπότε είμαστε γενικά αισιόδοξοι για το The Third Day. Η μίνι-σειρά 6 επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Μαΐου κι εδώ μπορείτε να δείτε το επίσημο trailer που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες:

Best of internet