Quantcast

Μέσα στο 2022 θα δούμε το πρώτο prequel Game of Thrones, μάλλον, αν δεν ακυρωθεί κι αυτό

All Prequels Must Die

THE NERDSTREAM

16 Ιανουαρίου 2020

Τι κατάπτωση: από εκεί που το Game of Thrones ήταν το πιο περιζήτητο και πολυσυζητημένο τηλεοπτικό προϊόν της δεκαετίας, μια σεζόν κατάφερε να τα γκρεμίσει όλα. Απόδειξη, φυσικά, το γεγονός ότι το HBO φαίνεται να μην μπορεί να σταυρώσει εύκολα prequel προκειμένου να ξεζουμίσει την επιτυχία να επεκτείνει τη μυθολογία της σειράς.

Πέρσι τον Οκτώβριο, λοιπόν, έφαγε άκυρο το πρώτο prequel του GoT, ενώ στο μεταξύ υπήρχαν και μερικά ακόμα που είχαν ακουστεί και πλέον είναι missing in action (είχαν φτάσει έως και 5 στον αριθμό). Την θέση του, όμως, πήρε ένα άααλλο prequel με τον τίτλο House of the Dragon που θα αφηγείται την ιστορία του γαλήνιου οίκου των Targaryen και βασίζεται στο βιβλίο Fire & Blood του George R.R. Martin. Και μας έδωσαν κι ένα πρώτο αφισάκι-teaser μαζί:

Τώρα, μέσα από μια συζήτηση του επικεφαλής προγράμματος του ΗΒΟ, Casey Bloys, με το Variety, μαθαίνουμε πως το πιθανότερο για την σειρά είναι να φτάσει στις οθόνες μας μέσα στο 2020. Και πάλι όμως, η διατύπωσή του ήταν πολύ πιο διστακτική απ’ ό,τι θα περίμενε κάποιος για έναν άνθρωπο στη δική του θέση, οπότε θα προτείναμε να κρατήσετε μικρό καλάθι γενικά.

Κατά τ’ άλλα, σε πιο ευχάριστα νέα, οι επικηρυγμένοι πλέον David Benioff και D.B. Weiss είδαν άλλο ένα πρότζεκτ τους να ακυρώνεται μετά το πιστόλι που έφαγαν από το Star Wars. Πιο συγκεκριμένα, η σειρά με τον τίτλο Confederate που ετοίμαζαν, κι η οποία θα αφορούσε την σκλαβιά των μαύρων στις ΗΠΑ, δεν βρίσκεται πλέον στον κατάλογο του HBO. Ευτυχώς.

Best of internet