Quantcast

Έρχεται τηλεοπτική συνέχεια για το Silence of the Lambs, 5 χρόνια μετά το κόψιμο του Hannibal

Και μάλλον θα είναι κάτι σαν Mindhunter αλλά με την Clarice Sterling

THE NERDSTREAM

15 Ιανουαρίου 2020

Βαριόμαστε ποτέ να βλέπουμε νέες εκδοχές του σύμπαντος του Hannibal Lecter στην οθόνη; Όχι, δεν βαριόμαστε. Γιατί αν μη τι άλλο η μυθολογία κι η ατμόσφαιρα των έργων του Thomas Harris είναι ακραία εθιστική κι απολαυστική – ειδικά όταν μεταφέρεται σωστά σε ταινίες ή σειρές.

Μπορεί να έχουμε μια αδυναμία στο 80s Manhunter του Michael Mann, αλλά κατά γενική ομολογία η καλύτερη μεταφορά Hannibal είναι με διαφορά το Silence of the Lambs του Jonathan Demme με τους Jodie Foster και Anthony Hopkins σε δύο υπέροχες και υπερκλασικές ερμηνείες. Ε, αν θέλατε να δείτε τι απέγινε η Clarice μετά τα γεγονότα της ταινίας, είναι η τυχερή σας μέρα.

Το CBS λοιπόν ανέλαβε να δημιουργήσει μια σειρά με το όνομα Clarice, η οποία θα αποτελεί sequel της Σιωπής των Αμνών και θα λαμβάνει χώρα το 1993, έναν χρόνο μετά τα γεγονότα της ταινίας, καλύπτοντας το τηλεοπτικό χανιμπαλικό κενό μετά το κόψιμο του Hannibal το 2015. Σύμφωνα με τα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα, η σειρά θα μας δείχνει την Clarice Sterling να κυνηγάει διάφορους serial killers, άρα μάλλον θα είναι περισσότερο Mindhunter και λιγότερο Hannibal.

Σε κάθε περίπτωση, το μεγάλο ερώτημα είναι ποια ηθοποιός θα παίξει τον ρόλο, αφού οι ερμηνείες των Jodie Foster και Julianne Moore αν μη τι άλλο έθεσαν ψηλά τον πήχη. Ίδωμεν.

Best of internet