Quantcast

Αυτή η κομμένη σκηνή Game of Thrones μας δείχνει τι έκαναν Sansa και Tyrion στις κρύπτες του Winterfell

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ

THE NERDSTREAM

3 Δεκεμβρίου 2019

Σας φαίνεται σα να έχουν περάσει περίπου 5 χρόνια από το φινάλε του Game of Thrones; Ναι, κι εμάς το ίδιο. Κι όμως ήταν λίγους μήνες πριν. Μάλλον η απογοήτευση τελικά οδήγησε σε δυνάμεις απώθησης που έχουν σπρώξει την σειρά στα απύθμενα βάθη του συλλογικού ασυνείδητου. Όχι ότι είμαστε ψυχαναλυτές, μια εκτίμηση κάνουμε.

Αν κάποιος δεν το ξέχασε, πάντως, αυτός είναι το HBO. Πέρα απ’ το ότι ετοιμάζει τα επόμενα prequels την ώρα που όλοι ψάχνουν το επόμενο GoT, πλησιάζει κι η κυκλοφορία του τελευταίου κύκλου σε DVD και Blu-ray, ένα ιδανικό δώρο Χριστουγέννων για όσους αντιπαθείτε. Καθώς περιμένουμε λοιπόν, το Entertainment Weekly έδωσε στην δημοσιότητα μια κομμένη σκηνή από το boxset που απάντησε ένα βασικό ερώτημα των θεατών.

Στην μάχη του Winterfell η Sansa κι ο Tyrion είχαν την φαεινή ιδέα να κρυφτούν στις κρύπτες του Winterfell περιτριγυρισμένοι από νεκρούς, την ώρα που ο Night King έχει τη δυνατότητα να τους ανασταίνει και να τους μετατρέπει σε bitches του. Εκεί λοιπόν, όταν ξύπνησαν οι νεκροί, οι Sansa και Tyrion επιβίωσαν μυστηριωδώς, αλλά η σειρά δεν φρόντισε ποτέ να μας δείξει το πώς το έκαναν. Η κομμένη σκηνή μας δείχνει ότι τελικά κάτι κάνανε κι αυτοί. Συγκεκριμένα, μαχαίρωσαν αθώα κι ανυποψίαστα wights ύπουλα και πισώπλατα με το dragonglass λεπίδι της Arya.

Τσεκάρετε εδώ ολόκληρη την σκηνή:

Best of internet