Quantcast

Αυτό είναι το επίσημο trailer για την επιστροφή του The Expanse που κόπηκε άδοξα πέρυσι

Κι έρχεται πολύ πολύ σύντομα στις οθόνες μας

THE NERDSTREAM

19 Νοεμβρίου 2019

Κατά καιρός έχουμε φάει μεγάλες πίκρες με κοψίματα σειρών, αγαπητές φίλες και φίλοι. Κάποιες φορές δεν αποδίδεται ποτέ δικαιοσύνη, όπως στην περίπτωση του Freaks and Geeks. Κάποιες φορές έρχεται η επιστροφή στη μεγάλη οθόνη, όπως έγινε με το Firefly και θα γίνει με το Deadwood. Κάποιες φορές οι σειρές επιστρέφουν μετά από χρόνια αλλά δεν είναι πια το ίδιο, όπως με το Arrested Development. Κάποιες άλλες φορές, τέλος, η σωτηρία έρχεται άμεσα κι οι σειρές επιστρέφουν συντομότατα σε άλλο δίκτυο ή πλατφόρμα.

Αυτό έγινε φέτος με το Brooklyn Nine-Nine, για παράδειγμα, και το ίδιο συνέβη λίγο καιρό αργότερα, τον περασμένο Μάιο, με το The Expanse. Η υπέροχη sci-fi σειρά κόπηκε άδοξα από το Syfy έπειτα από τρεις σεζόν παρά τις αποθεωτικές κριτικές και την λατρεία του κόσμου. Λίγο αργότερα, όμως, σκάει η Amazon στο παιχνίδι και αγοράζει στα μπαμ τη σειρά, γιατί, ΟΚ, Amazon είναι. Μπορεί να αγοράσεις κι εσάς άμα θέλει, αγαπητοί αναγνώστες.

Και τώρα λοιπόν, λίγο πριν την πρεμιέρα του 4ου κύκλου στις 13 Δεκεμβρίου, έχουμε επιτέλους το φουλ ον, φουλ κομπλέ, φουλ καυλωτικό trailer του νέου κύκλου. Τσεκάρετε:

Πάντως, σύμφωνα με φήμες που δε μπορούμε ούτε να επιβεβαιώσουμε ούτε να διαψεύσουμε, το The Expanse διασώθηκε από την Amazon επειδή λέει ο Jeff Bezos αυτοπροσώπως ήθελε να δει τι θα γίνει μετά.

Best of internet