Quantcast

Αυτό το reunion Friends μοιάζει πραγματικό, αλλά μάλλον όχι ακριβώς αυτό που θέλαμε

The One Where They Ruin Our Childhood?

THE NERDSTREAM

13 Νοεμβρίου 2019

Αν υπάρχει ένα Ιερό Δισκοπότηρο των τηλεοπτικών reunions, φίλες και φίλοι, τότε αυτό είναι χωρίς ουδεμία αμφιβολία το θρυλικό reunion των Friends. Ακόμα περισσότερο από το The Office, το Parks and Recreation, το Breaking Bad, τους Πυξ Λαξ κι όλα αυτά που έχουμε δει κι ακούσει όλα αυτά τα χρόνια, τίποτα άλλο δεν συγκρίνεται με την επίμονη μυθολογία και φημολογία που κάθε τόσο θέλει να Φιλαράκια να επιστρέφουν για ένα ακόμα επεισόδιο, μια ταινία, ένα κατιτίς ρε παιδί μου.

Σε κάθε περίπτωση, τα τελευταία νέα που είχαμε επί του θέματος ήταν πέρσι, όταν ένας εκ των δύο δημιουργών της σειράς, ο David Crane δηλαδή, δήλωσε ευθέως ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο reunion. Αυτό βέβαια μοιάζει να μην βρίσκεται σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις επιθυμίες των ηθοποιών.  Ήδη μέσα στη χρονιά η Jennifer Aniston είχε δηλώσει πως υπάρχει διάθεση επανένωσης, ενώ έστειλε κι ένα έμμεσο μήνυμα εγκαινιάζοντας τον λογαριασμό της στο Instagram και μισογκρεμίζοντας το ίντερνετ:

Και τώρα το The Hollywood Reporter μας λέει ότι οι έξι πρωταγωνιστές και οι δημιουργοί της σειράς βρίσκoνται σε συζητήσεις για reunion καθώς η σειρά πλέον θα στεγάζεται στο HBO Max, φεύγοντας πια από το Netflix. Το ρεπορτάζ λέει ότι αυτό που συζητιέται είναι ένα “unscripted reunion special”, δηλαδή μάλλον όχι ένα νέο επεισόδιο αλλά ένα prime-time tv special που θα κάνει ντόρο αλλά δεν θα επηρεάσει ουσιαστικά την σειρά και το φινάλε της. Αν κάτι επηρεάσει πάντως, αυτό θα είναι οι αναμνήσεις μας.

Σημειωτέον ότι φέτος έκλεισαν 25 χρόνια από την πρεμιέρα των Friends, κάτι που γιορτάσαμε κι εμείς με ένα μικρό δικό μας αφιέρωμα.

Best of internet