Quantcast

Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες από το Sex Education 2 που έρχεται να μας μάθει κι άλλη σεξουαλική μπαλίτσα

Μέσα στο 2020 με το καλό

THE NERDSTREAM

12 Νοεμβρίου 2019

Πίσω στις αρχές της χρονιάς, είχαμε τα νεύρα μας με το Netflix. Μόλις είχε βγει το Bandersnatch του Black Mirror, το οποίο περιμέναμε πώς και πώς. Όταν εκείνο αποδείχτηκε τόσο πατάτα, θέλαμε η πλατφόρμα να επανορθώσει με κάτι μικρό, απλό, αποτελεσματικό, καλό. Κάτι τίμιο, εθιστικό, ουσιαστικό. Και το έκανε. Με το Sex Education.

Ναι, η σειρά ήταν πολύ καλή. Ήταν ειλικρινής και αστεία μαζί, καταφέρνοντας μεγάλη ισορροπία ανάμεσα στο βάθος και το χιούμορ. Κι επειδή ο κόσμος την λάτρεψε, το Netflix δεν έχασε χρόνο κι ανακοίνωσε γρήγορα-γρήγορα την 2η σεζόν με τον εξής τρόπο:

Sex Education: Season 2 | Announcement

Είναι επίσημο, φίλοι και φίλες: το Netflix ανακοίνωσε την 2η σεζόν της σειράς που αγαπήσαμε παράφορα το Γενάρη >>> https://luben.tv/nerdcult/series/171613Το Sex Education επιστρέφει

Gepostet von Nerdcult am Montag, 4. Februar 2019

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς λοιπόν αναμένεται να επιστρέψει κάποια στιγμή μέσα στο 2020 με το καστ να επιστρέφει σύσσωμο. Κι ενώ βρισκόμαστε στην αναμονή, το Netflix μας έδωσε τις πρώτες εικόνες από την συνέχεια της σειράς. Απολαύστε υπεύθυνα:

Best of internet