Quantcast

Κάνα-δυο σεζόν ακόμα ήθελε ο δημιουργός του BoJack Horseman, αλλά το Netflix δεν ψηνόταν

ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ ΡΕ

THE NERDSTREAM

4 Νοεμβρίου 2019

Λοιπόν, Netflix, θα έχεις πολύ κακό πρόβλημα. ΟΚ, να ανεχτούμε τα 67 πανομοιότυπα true crime ντοκιμαντέρ, τις 45 ρομαντικές κωμωδίες που δεν βλέπει κανένας και τα 89 stand-up specials με μαντράχαλους που κράζουν ό,τι βρουν. Αλλά όχι και να πετσοκόβεις το BoJack Horseman.

Ναι, αυτό είπε τις προηγούμενες μέρες ο δημιουργός της σειράς, Raphael Bob-Waksberg, μιλώντας με το Vulture. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως η 6η και τελευταία σεζόν που ξεκίνησε την περασμένη βδομάδα και θα τελειώσει τον Γενάρη (όντας χωρισμένη στα δύο) ήταν απόφαση του Netflix, όχι δική του.

Ο ίδιος λοιπόν θα ήθελε η σειρά να παραμείνει στην πλατφόρμα για άλλες 1-2 σεζόν, αλλά το Netflix ήθελε να τελειώνει με τον BoJack οπότε πίεσε ώστε να φτιαχτεί μια τελευταία μπαμπάτσικη σεζόν ώστε να πακετάρει την ιστορία. Ο ίδιος ο δημιουργός βέβαια λέει ότι δεν κρατάει κακία, δεδομένου ότι σε άλλο δίκτυο πιθανώς να μην είχε καν ποτέ 2η σεζόν η σειρά, πράγμα πιθανώς ακριβές.

Σε κάθε περίπτωση όμως είναι λυπηρό να βλέπεις τέτοιες σειρές να σταματάνε με απόφαση του δικτύου και όχι του δημιουργού όταν η σημερινή τάση στην τηλεόραση είναι να αρμέγονται τα πάντα μέχρι τελικής πτώσεως. Τουλάχιστον θυμίζουμε ότι η δημιουργικά ομάδα του BoJack μας έδωσε άλλες δύο σειρές φέτος που μας γεμίσουν αισιοδοξία για το μέλλον του animation: το Tuca & Bertie και το Undone.

Best of internet