Quantcast

Σειρά Agatha Christie για το BBC αναλαμβάνει να φτιάξει ο Hugh Laurie της καρδιάς μας

Αλλά δε μας λέει ακόμα σε ποιο βιβλίο θα βασίζεται

THE NERDSTREAM

23 Οκτωβρίου 2019

Υπάρχει ένα ιδιαίτερο είδος αστείρευτης κινηματογραφικής και τηλεοπτικής απόλαυσης, κι αυτό είναι οι σειρές και οι ταινίες που βασίζονται στην Agatha Christie. Είναι κάτι ταυτόχρονα πολύ εθιστικό και πολύ καθησυχαστικό, ένα αίσθημα ίντριγκας και γαλήνης ταυτόχρονα. Και γι’ αυτό δεν σταματάνε ποτέ να βγαίνουν νέα πράγματα.

Στα τελευταία σχετικά νέα λοιπόν, όπως μας ενημερώνει το Variety, ο λατρεμένος Hugh Laurie ετοιμάζεται να γίνει ο επόμενος δημιουργός που θα φτιάξει μια δική του σειρά Agatha Christie. O κωμικός που γνωρίσαμε στο Blackadder και στο κωμικό ντουέτο Fry and Laurie (και στα Friends οκ) κι έπειτα αποθεώθηκε ως House γράφει αυτή τη στιγμή μια τηλεοπτική σειρά για λογαριασμό του BBC, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιο βιβλίο θα βασίζεται.

Επίσης, ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα πρωταγωνιστεί στο πρότζεκτ ή όχι, αλλά πραγματικά θα ήταν κρίμα να βρίσκεται εκεί και να μην παίξει έναν ρόλο. Περιττό να πούμε φυσικά ότι θα αποτελούσε έναν υπέροχο Ηρακλή Πουαρό. Μετά τον John Malkovich φυσικά.

Κατά τ’ άλλα, θυμίζουμε ότι φέτος τον απολαύσαμε ήδη στο Catch 22 ενώ παράλληλα περιμένουμε να εμφανιστεί στην επερχόμενη κωμωδία του σπουδαίου Βρετανού δημιουργού Armando Iannucci.

Best of internet