Quantcast

Μεταγραφή αεροδρομίου με τον πιο αδικημένο χαρακτήρα του Game of Thrones κάνει το Lord of the Rings

Ο Benjen Stark πηγαίνει στη Μέση Γη

THE NERDSTREAM

22 Οκτωβρίου 2019

Η μάχη για το επόμενο Game of Thrones είναι σκληρή, φίλες και φίλοι. Οι μνηστήρες είναι πολλοί και αδίστακτοι. Στην πρώτη θέση, φυσικά, βρίσκεται το ίδιο το Game of Thrones, με το HBO να ετοιμάζει περίπου 72 prequels προκειμένου να αρμέξ- εεε να εξερευνήσει πλήρως την πλούσια μυθολογία του Westeros. Κι από πολύ κοντά, βέβαια, ακολουθεί το επερχόμενο τηλεοπτικό Lord of the Rings του Amazon, το οποίο έχει ξοδέψει ήδη περίπου 27 απιθανικομμύρια προκειμένου να πάρει όλο το χαρτί.

Ακόμα δεν ξέρουμε και τόσα πολλά πράγματα για το Lord of the Rings, αλλά ήδη έχουν αρχίσει να σκάνε τα πρώτα ονόματα του cast. Όσον αφορά τους πρωταγωνιστές, το πρώτο όνομα που μαθεύτηκε ήταν του Will Poulter (που πρόσφατα είδαμε στο Midsommar και το Bandersnatch) κι ο οποίος ούτως ή άλλως μοιάζει με χαμένο παιδί του Hugo Weaving:

Χτες, λοιπόν, το Deadline δημοσίευσε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ που λέει ότι η τολκινοσειρά βρήκε και τον επόμενο πρωταγωνιστή της. Είναι ο Joseph Mawle, δηλαδή ο Benjen Stark του Game of Thrones για τον οποίο η σειρά μας προετοίμαζε ότι θα κάνει κάτι γαμάτο αλλά τελικά απλά κάπου τον ξέχασε στην πορεία, όπως συνέβη και με το character development των περισσότερων χαρακτήρων για να είμαστε ειλικρινείς.

Σε κάθε περίπτωση, ναι, καλή επιλογή. Ο άνθρωπος μοιάζει σα να έχει βγει κατευθείαν από τη Μέση Γη:

Best of internet