Quantcast

Το Lord of the Rings επιστρέφει Νέα Ζηλανδία για γυρίσματα, γιατί πού θα βρει καλύτερα;

Πίσω στον τόπο του εγκλήματος (ναι, το Hobbit εννοούμε)

THE NERDSTREAM

18 Σεπτεμβρίου 2019

Με το σταγονόμετρο φτάνουν οι ειδήσεις για το γαργαντουικό τηλεοπτικό Lord of the Rings της Amazon που θα κοστίσει πάνω από 1 δις δολάρια, πράγμα απόλυτα λογικό για μια τηλεοπτική σειρά. Την τελευταία φορά μάθαμε την ζουμερή είδηση ότι θα διαδραματίζεται στην Δεύτερη Εποχή (με όσα συνεπάγεται αυτό), και τώρα μαθαίνουμε κάτι που δεν αφορά την πλοκή αλλά την ατμόσφαιρα της σειράς.

Τα γυρίσματα, φίλοι και φίλες, θα γίνουν ξανά στη Νέα Ζηλανδία, γνωστή και ως Μέση Γη επί γης. Μπορεί μέχρι τώρα η παραγωγή της Amazon να έλεγε ότι θέλει να αποφύγει την οπτική ομοιότητα με το κινηματογραφικό franchise του LotR και του Hobbit, αλλά τελικά απ’ ό,τι φαίνεται δεν βρήκε πουθενά καλύτερα από τη Νέα Ζηλανδία. Για την ιστορία, αρχικά κοιτάγανε τοποθεσίες στην Σκωτία, αλλά η φάση με το Brexit το έκανε υπερβολικά περίπλοκο οπότε επιστρέψανε στα γνωστά.

Έτσι, θέλοντας και μη, δεδομένου ότι θα χρησιμοποιηθούν οι τοποθεσίες των προηγούμενων ταινιών, θα υπάρχει τουλάχιστον κάποιου είδους οπτικό continuity μεταξύ της σειράς και των κινηματογραφικών LotR και Hobbit. Προς το παρόν γνωρίζουμε λίγα πράγματα ακόμα για τη σειρά βέβαια, αλλά όσο περιμένετε μην παραλείψετε να τσεκάρετε οπωσδήποτε την εκπληκτική σειρά βίντεο της Linsday Ellis που αφορούν μεταξύ άλλων και τα γυρίσματα του franchise στη Νέα Ζηλανδία:

Best of internet