Quantcast

Αυτό είναι το τελευταίο trailer του νέου Watchmen και για πρώτη φορά αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει

Ραντεβού 20 Οκτωβρίου για τα υπόλοιπα

THE NERDSTREAM

16 Σεπτεμβρίου 2019

Δυο χρόνια τώρα ακούμε για το τηλεοπτικό Watchmen αγαπητές φίλες κι αγαπητοί φίλοι. Όλα ξεκίνησαν το Σεπτέμβριο του 2017, όταν μαθεύτηκε ότι το ΗΒΟ ζήτησε έναν πιλότο για νέα σειρά από τον Damon Lindelof του Lost και του Leftovers. Έπειτα, τον Μάρτιο του 2018 ξεκίνησαν όντως τα γυρίσματα κι εμείς μάθαμε ότι δεν θα αποτελεί ακριβώς μεταφορά του κλασικού κόμικ του μπαμπά μας, Alan Moore, αλλά περισσότερο μια χαλαρή διασκευή. Και τον φετινό Μάιο, είδαμε το πρώτο trailer. Κι ήταν παράξενο.

Κι ενώ λοιπόν την περασμένη βδομάδα το HBO έδωσε στη δημοσιότητα την ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς που θα σκάσει στις 20 Οκτωβρίου, εμείς συνεχίζαμε να μην πιάνουμε ακριβώς το τι θα αφορά το Watchmen, το πώς θα σχετίζεται με το κόμικ, το τι ρόλο θα βαράει τέλος πάντων. Αυτές τις μέρες όμως είχαμε το τελευταίο trailer πριν την πρεμιέρα και τα πράγματα άρχισαν να ξεκαθαρίζουν σε σημαντικό βαθμό:

Βρισκόμαστε έτσι σε μια εναλλακτική ιστορία όπου οι υπερήρωες έχουν μετατραπεί σε παραβάτες του νόμου, την ώρα που η τρομοκρατική οργάνωση λευκών εθνικιστών με το όνομα Seventh Cavalry έχει οικειοποιηθεί την μάσκα του Rorschach ως δικό της σύμβολο. Γενικά, εγκρίνουμε, το πράγματα φαίνεται αρκούντως αλλόκοτο κι ενδιαφέρον ώστε να αποτελέσει άλλη μια τίμια προσθήκη στο πρόσφατο κύμα αντι-υπερηρωικών τίτλων που έχουμε δει τελευταία.

Best of internet