Quantcast

Δύσκολα τα πράγματα για την επιστροφή του Taboo, και δυστυχώς φταίει ο Tom Hardy

Τι να κάνει το παιδί, το ζητάνε παντού

THE NERDSTREAM

9 Αυγούστου 2019

Και πάνω που η μέρα μας έφτιαξε με την επιστροφή μιας σειράς του Steven Knight με τον Tom Hardy, μετά έρχονται τα άσχημα νέα για τα ζόρια που τραβάει μια άλλη σειρά του Steven Knight με τον Tom Hardy. Ναι, το Peaky Blinders επιστρέφει πολύ σύντομα, αλλά το Taboo ενδέχεται να αργήσει κάμποσο ακόμα.

Για την ακρίβεια, η σειρά που δημιούργησαν οι δύο προαναφερθέντες μαζί με τον πατέρα του ηθοποιού, Chips Hardy, έχει να εμφανιστεί στις οθόνες μας από τον Φεβρουάριο του 2017 και ανανεώθηκε αργοπορημένα τον Νοέμβριο του 2018, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η παραγωγή του νέου κύκλου.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του νέου προέδρου του τηλεοπτικού δικτύου FX, που παράγει τη σειρά μαζί με το BBC, ο Knight είναι φουλ ψημένος κι έχει ιδέες για την δεύτερη και την τρίτη σεζόν της σειράς, αλλά ο Tom Hardy είναι υπερβολικά απασχολημένος με τα άλλα του πρότζεκτ στη μεγάλη οθόνη.

Ενώ λοιπόν από τη μία πλευρά ο Knight είχε πει πρόσφατα ότι έχει προχωρήσει αρκετά στο γράψιμο του νέου κύκλου, ο ίδιος ο Hardy ανέλαβε να συν-γράψει το σενάριο του επόμενου Venom πέρα από το να πρωταγωνιστήσει, πράγμα που θα τον κρατήσει δεσμευμένο για αρκετό καιρό λογικά.

Γενικά, δύσκολα τα πράματα.

Best of internet