Quantcast

Όχι μία αλλά δύο νέες σεζόν ετοιμάζει το Atlanta για το 2020

Κλασικός Donald Glover δεν βάζει κώλο κάτω

THE NERDSTREAM

7 Αυγούστου 2019

Είναι εύκολο να ζηλέψεις τον Donald Glover γαμώτο. Δηλαδή ο τύπος τα έχει κάνει όλα κι είναι 35 χρονών ακόμα. Πρώτα ήταν σεναριογράφος στο 30 Rock. Μετά έγινε πρωταγωνιστής στο Community. Παράλληλα έκανε stand-up comedy κι έβγαζε δίσκους ως Childish Gambino. Μετά έφτιαξε το Atlanta, τίναξε τα πάντα στον αέρα με το This Is America, έπαιξε στο Star Wars, έφτιαξε την πρώτη του ταινία. Ε φτάνει ρε Glover, φτάνει.

Αντί να κάνει κανένα break να ξεκουραστεί όμως, ο Glover συνεχίζει αποδεικνύοντας εκνευριστικά πως είναι καλός σε όλα. Επόμενη στάση λοιπόν, απ’ ό,τι φαίνεται, θα είναι η συνέχεια του Atlanta, το οποίο πέρσι μας έδωσε την εκπληκτική δεύτερη σεζόν του.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο FX, ο Glover θα γυρίσει καπάκια την 3η και την 4η σεζόν της σειράς την άνοιξη του 2020. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού, συνολικά θα γυριστούν 16 επεισόδια μαζεμένα που έπειτα θα σπάσουν σε δύο κύκλους.

Ακόμα δεν ξέρουμε λεπτομέρειες, αλλά φανταζόμαστε ότι ο ένας κύκλος θα σκάσει μέσα στο 2020 κι ο άλλος μέσα στο 2021. Για την ιστορία, πάντως, θα έχουν λιγότερα επεισόδια από τους προηγούμενους αφού ο πρώτος είχε 10 κι ο δεύτερος 11. Προς το παρόν περιμένουμε κι έχουμε πλέον σχεδόν τυφλή εμπιστοσύνη στον Glover.

Best of internet