Quantcast

Επιστρέφει σε σειρά η λατρεμένη γκάνγκστα καλτίλα Sexy Beast, πράγμα απρόσμενο και υπέροχο

Σχεδόν 20 χρόνια μετά, το κτήνος του Jonathan Glazer έρχεται στη μικρή οθόνη

THE NERDSTREAM

12 Ιουλίου 2019

Είναι μια πολύ παράξενη περίπτωση ο κύριος Jonathan Glazer. Οι περισσότεροι (και κυρίως νεότεροι) τον ξέρουν σαν σκηνοθέτη του Under the Skin, της mindfucking sci-fi ταινίας με την Scarlett Johansson από το 2013, αλλά πριν απ’ αυτό ο Glazer είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα πορεία. Ήδη απ’ τα 90s γύριζε βιντεοκλιπάρες για τους Radiohead, τους Massive Attack και τον Nick Cave, ενώ το πέρασμά του στη μεγάλη οθόνη έγινε με το καλτ γκανγκστερικό διαμάντι Sexy Beast το 2000.

Αυτό ακριβώς το διαμάντι λοιπόν είναι που μεταφέρεται εντελώς απρόσμενα στη μικρή οθόνη για να γίνει τηλεοπτική σειρά, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Variety. Συγκεκριμένα, το Paramount Network παρήγγειλε μια σειρά 10 επεισοδίων που θα αφηγείται το origin story του Gal Dove στον λονδρέζικο υπόκοσμο των 90s.

Σεναριογράφος θα είναι ο Michael Caleo (που μεταξύ άλλων έχει θητεύσει και στο The Sopranos, ενώ την σκηνοθεσία θα αναλάβει η Karyn Kusama που έχει στο βιογραφικό της το indie hit Girlfight, το cult horror Jennifer’s Body και το περσινό υποτιμημένο Destroyer.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε τίποτα για το καστ της σειράς, το οποίο θα έχει να ανταγωνιστεί την φονική τριάδα των Ben Kingsley, Ray Winstone και Ian McShane, αλλά γενικά πρόκειται για μια εξέλιξη τόσο ευχάριστη όσο και απρόσμενη. Περιμένουμε και βλέπουμε.

Best of internet