Quantcast

Φεύγουν τα Φιλαράκια από το Netflix, θα πρέπει να βρείτε άλλο τρόπο να καθηλωθείτε στο παρελθόν

Καληνύχτα γλυκοί πρίγκιπες και πριγκίπισσες

THE NERDSTREAM

10 Ιουλίου 2019

Είναι γνωστό: όλοι βάζουνε Netflix γιατί πιστεύουν ότι βγάζει κάθε βδομάδα σειρές σαν το House of Cards, το Stranger Things και το Mindhunter, ενώ στην πραγματικότητα βγάζει με το κιλό κάτι ρομαντικές κομεντί που δεν βλέπουν ούτε οι φίλοι των πρωταγωνιστών. Κατ’ επέκταση, τι κάνει ο κόσμος που βάζει Netflix; Πρώτον, βλέπει true crime ντοκιμαντέρ και παράξενα ριάλιτι με σπίτια. Δεύτερον, βλέπει Φιλαράκια.

Ε, απ’ ό,τι φαίνεται το δεύτερο θα κοπεί σιγά σιγά μετά το περσινό false alarm, αφού το Netflix ανακοίνωσε πως το sitcom που μας μεγάλωσε πρόκειται να φύγει από την πλατφόρμα του το 2020:

Όπως καταλαβαίνετε, η Warner που θα κατέχει πλέον την σειρά θα φτιάξει την δική της streaming πλατφόρμα (με το όνομα HBO Max), οπότε θα θέλει να έχει εκείνη τη ναυαρχίδα που λέγεται Friends. Βέβαια, όπως βλέπετε και στο tweet, αυτό αφορά προς το παρόν τις ΗΠΑ, γιατί δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τα δικαιώματα διανομής της σειράς στην Ευρώπη μέχρι την άνοιξη του 2020 που κάνει το ντεμπούτο της η πλατφόρμα. Παρόλα αυτά, σίγουρα ήδη ο χρόνος μετράει αντίστροφα, οπότε θα πρέπει να βασίζεστε ξανά στο Star πλέον.

Για την ιστορία, τις προάλλες η Jennifer Aniston αναζωπύρωσε για άλλη μια φορά τις φήμες για ταινίες Friends, οπότε αν σας γαργαλάει αυτό μπορείτε να τοποθετήσετε σ’ εκείνο το άλογο τις ελπίδες σας.

Best of internet