Quantcast

Ο γίγαντας Woody Harrelson θα παίξει τον μπαμπά του LSD, Timothy Leary, γιατί απλά είναι δίκαιο

Ετοιμαστείτε να δείτε κύκλους

THE NERDSTREAM

20 Ιουνίου 2019

Λοιπόν, ντάξει, πολλές φορές έχουμε δει να παίζει ένα ιδανικό κάστινγκ, αλλά αυτήν την φορά το πράγμα απογειώθηκε με τον πιο απροσδόκητα ευχάριστο τρόπο. Είμαστε από αυτούς που λατρεύουνε τον Woody Harrelson, αφενός γιατί είναι μορφάρα κι αφετέρου γιατί έχει παίξει σε πράγματα που αγαπάμε, από το Natural Born Killers μέχρι το True Detective. Επίσης, είμαστε από αυτούς που αγαπάνε τα ναρκωτικά, αφενός γιατί είναι ωραία κι αφετέρου γιατί γαμάνε.

Δεν ξέρουμε αν βλέπετε που το πάμε, αλλά η είδηση ότι ο Harrelson θα παίξει τον πατριάρχη του LSD, Timothy Leary, σε επερχόμενη μίνι σειρά (άλλο ένα πράγμα που αγαπάμε) μας τα έσκασε όμορφα και είδαμε ήδη μερικά χρωματάκια. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Deadline, ο Harrelson θα υποδυθεί τον καθηγητή ψυχολογίας, υποστηρικτή των ψυχεδελικών ναρκωτικών και φυγά από την αμερικάνικη δικαιοσύνη στη σειρά The Most Dangerous Man in America.

Η σειρά θα βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο των Bill Minutaglio και Steven L. Davis, ενώ την ευθύνη της μεταφοράς θα αναλάβει ο Luke Davis που φέτος μας έδωσε το τηλεοπτικό Catch-22, το οποίο ήταν not great not terrible, οπότε γενικά έχουμε μια συγκρατημένη αισιοδοξία για το πρότζεκτ. Συγκεκριμένα, η πλοκή της σειράς θα ακολουθεί τον Leary κατά την απόδρασή του από τις αμερικάνικες φυλακές το 1970 με την βοήθεια της ένοπλης ομάδας Weather Underground, έπειτα απ’ την οποία παρέμεινε ασύλληπτος για 28 βδομάδες από τις αμερικάνικες αρχές.

Ακόμα δε γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το πότε θα φτάσεις στις οθόνες μας, αλλά για να μην ξεχνιόμαστε:

Best of internet