Quantcast

Ο Vincent D’Onofrio θέλει πολύ να επιστρέψει το Daredevil, όπως όλοι μας άλλωστε

Κι όλο το υπόλοιπο καστ ψημένο είναι, σύμφωνα με τον ίδιο

THE NERDSTREAM

5 Ιουνίου 2019

Ήταν αρκετά ταραγμένοι οι τελευταίοι μήνες για το τηλεοπτική σύμπαν της Marvel στο Netflix είναι η αλήθεια. Εκεί που το Marvel Cinematic Universe πήγαινε γαμιώντας με τα δύο τελευταία Avengers κι ανάμεσά τους το Spider-Man: Homecoming και το Captain Marvel, στην τηλεόραση όλες οι σειρές του Netflix άρχισαν να κόβονται η μία μετά την άλλη.

Όχι, δεν φταίει που δεν τις γούσταρε ο κόσμος, κάθε άλλο. Μάλλον πρόκειται για τις παράπλευρες απώλειες στον πόλεμο μεταξύ streaming πλατφορμών, αφού η Disney, στην οποία ανήκουν οι χαρακτήρες πλέον, ετοιμάζεται για την δική της πλατφόρμα σιγά σιγά. Έτσι χάσαμε τον Luke Cage, την Jessica Jones, τον Punisher και φυσικά τον Daredevil, μετά από μια εκπληκτική 3η σεζόν.

Μιλώντας αυτές τις μέρες με την Daily Mail, ο Vincent D’Onofrio, τον οποίο λατρέψαμε ως Kingpin στη σειρά, αποκάλυψε πως επιθυμεί διακαώς να συνεχιστεί κάπως το Daredevil, τονίζοντας πως του λείπει και πως έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία η είδηση της ακύρωσης. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό θέλει και το σύνολο του υπόλοιπου καστ αλλά κι οι άλλοι συντελεστές της σειράς, αφού η τρίτη σεζόν άφησε σε όλους τους τις καλύτερες εντυπώσεις.

Φυσικά, αναγνωρίζει κι ο ίδιος ότι το πρόβλημα βρίσκεται στις σχέσεις ανάμεσα στο Netflix και τη Disney, οπότε αυτοί κι οι υπόλοιποι συντελεστές δε μπορούν να κάνουν και πολλά πράγματα για να σώσουν την κατάσταση. Προς το παρόν, περιμένουμε την Jessica Jones να κλείσει κι αυτή την πορεία της με την τρίτη και τελευταία σεζόν να κυκλοφορεί στις 14 Ιουνίου.

Best of internet