Quantcast

Σαν Demogorgon από το Τσέρνομπιλ θα μοιάζει το τέρας του Stranger Things 3, με βάση τις πρώτες εικόνες

Είδατε τι κάναμε εκεί

THE NERDSTREAM

5 Ιουνίου 2019

Ένας μήνας έμεινε όλος κι όλος, αγαπητές φίλες κι αγαπητοί φίλοι, μέχρι την 4η Ιουλίου. Κι αυτό μας ενδιαφέρει, όχι γιατί είμαστε τίποτα αμερικανοτσολιάδες και περιμένουμε τα red white and blue πυροτεχνήματα, αλλά γιατί αυτή είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου τρίτου κύκλου Stranger Things μετά από δύο χρόνια που ήμασταν στο περίμενε.

Κι ενώ το Μάρτιο που μας πέρασε το Netflix έδωσε στον λαό το πρώτο ολοκληρωμένο επίσημο trailer της νέας σεζόν, ακόμα δεν είχαμε δει καθόλου τη μορφή που θα πάρει η απειλή την οποία θα αντιμετωπίσουν τα αγαπημένα μας παλιόπαιδα φέτος. Εκεί που οι προηγούμενες σεζόν μας είχαν συνηθίσει στα Demogorgon, ο νέος κύκλος μας δείχνει για πρώτη φορά το καινούριο τέρας του, το οποίο κάνει τα προηγούμενα να μοιάζουν με το τερεζουλίνι από τους Μεν και Δεν.

Σ’ αυτήν τη νέα αφίσα, λοιπόν, το Stranger Things μας δείχνει το γιγάντιο τέρας που περιστοιχίζεται από οργασμικά ρετρο-νοσταλγική 80s αισθητική:

Προφανώς δεν γνωρίζουμε ακόμα τι είναι κι από που προέρχεται, αλλά σίγουρα μας θυμίζει λίγο αυτό το συμπαθέστατο πλασματάκι που γνωρίσαμε στο παρελθόν:

Best of internet