Quantcast

Ούτε μισή ταινία Star Wars δεν έχει δει ο γίγαντας Werner Herzog, αρχι-κακός της νέας σειράς Star Wars

LIKE A BOSS

THE NERDSTREAM

9 Μαΐου 2019

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σύμβολα που καταμαρτυρούν την ύπαρξη μιας αληθινά Thug Ζωής. Σε κάθε περίπτωση, το να παίξεις σε Star Wars και να δηλώνεις δημόσια ότι δεν έχεις δει ποτέ στη ζωή σου Star Wars είναι ένα επίπεδο Thug Life που μπορεί να κατακτήσει μόνο ο τιτάνας Werner Herzog.

Ο σπουδαίος Γερμανός σκηνοθέτης που θυμίζει έντονα τον ημι-σαλεμένο μπάρμπα σου απ’ το χωριό πρόκειται να πρωταγωνιστήσει φέτος στο The Mandalorian, δηλαδή την πρώτη spinoff live-action σειρά του Star Wars που θα φιλοξενηθεί στην επερχόμενη streaming πλατφόρμα της Disney. Κι ενώ ακόμα έχουμε πολύ λίγες πληροφορίες για την σειρά, οι πρώτες εικόνες που είδαμε τον περασμένο μήνα μας προετοιμάζουν για ένα διαστημικό western με τα όλα του.

Αυτές τις μέρες, λοιπόν, ο Herzog μίλησε με το Associated Press κι αφενός παραδέχτηκε ότι δεν έχει δει ποτέ Star Wars κι αφετέρου δήλωσε πως η σειρά του Jon Favreau είναι εξαιρετική. ΟΚ, πιθανώς άμα δεν έχεις δει ποτέ καμιά ταινία Star Wars να μην είσαι κι ο καταλληλότερος να κρίνεις άμα είναι καλή η σειρά Star Wars που μόλις έπαιξες. Από την άλλη, βέβαια, είναι ο Werner Herzog, οπότε δεν έχουμε να πούμε κάτι παραπάνω:

Και για να μην χαλαρώνουμε, πάμε να δούμε ένα στιγμιότυπο από το Julien Donkey-Boy του Harmony Korine όπου ο Herzog πίνει σιρόπι για τον βήχα από παπούτσι προκειμένου να την ακούσει:

Best of internet