Quantcast

Η δεύτερη σεζόν του Mindhunter έρχεται για να σας σώσει από τη μιζέρια του Δεκαπενταύγουστου

Με David Fincher στο τιμόνι φυσικά

THE NERDSTREAM

7 Μαΐου 2019

Όσο να πεις, η συνεργασία του David Fincher με το Netflix έχει πάει καλά γενικά. Ο μέγας σκηνοθέτης της γενιάς μας έκανε την δυνατή αρχή με το House of Cards, την πρώτη original σειρά της streaming πλατφόρμας, ενώ φέτος ήδη μας έδωσε το κατά τόπους εκπληκτικό Love, Death and Robots. Στο μεταξύ όμως, ανάμεσα στα δύο, ο Fincher πρόλαβε να μας κεράσει κι ένα Mindhunter έτσι για το καλό.

Η μπατσοσειρά με τους serial killers και τους ψυχολόγους του FBI έφτασε στις οθόνες μας τον Οκτώβριο του 2017 και, παρόλο που ανανεώθηκε για δεύτερο κύκλο ήδη από τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς, ακόμα δεν γνωρίζαμε το πότε ακριβώς θα επιστρέψει. Μέχρι αυτές τις μέρες, φίλες και φίλοι, που η παραγωγός της σειράς, Charlize Theron, ανακοίνωσε σε συνέντευξή της πως το Mindhunter πρόκειται να επιστρέψει τον Αύγουστο του 2019.

Ακόμα γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα για τον δεύτερο κύκλο βέβαια. Ας πούμε, γνωρίζουμε ότι ο ίδιος ο Fincher θα σκηνοθετήσει μαζί με τους Andrew Dominik και Carl Franklin. Επίσης, γνωρίζουμε ότι η δεύτερη σεζόν θα είναι μικρότερη σε διάρκεια κι ότι θα περιλαμβάνει ένα άλμα στον χρόνο. Τέλος, γνωρίζουμε κι ότι τον Charles Manson θα υποδύεται ο ίδιος ηθοποιός με την επερχόμενη ταινία του Quentin Tarantino, η οποία επίσης βγαίνει τον Αύγουστο.

Γενικά, με νέες σεζόν La Casa de Papel, Stranger Things και Mindhunter ο Ιούλιος κι ο Αύγουστος του Netflix αναμένεται να φτάσουν σε ακραίες θερμοκρασίες.

Best of internet