Quantcast

Το Westworld θα επιστρέψει το 2020 για να καλύψει το μεγάλο κενό του Game of Thrones στο ΗΒΟ

Θα κλείσουν δηλαδή 2 χρόνια από τον δεύτερο κύκλο της σειράς

THE NERDSTREAM

22 Απριλίου 2019

Ήδη υπήρχαν οι φήμες ότι θα αργήσουμε πολύ να δούμε τον επόμενο κύκλο Westworld, αλλά την περασμένη βδομάδα οι φήμες αυτές επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά. Κάντε ένα κουράγιο μέχρι του χρόνου, λοιπόν, γιατί η σειρά του ΗΒΟ δεν πρόκειται να επιστρέψει πριν το 2020.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της WarnerMedia, Bob Greenblatt, κι ο επικεφαλής προγράμματος του HBO, Casey Bloys, δήλωσαν στο Deadline ότι η δημοφιλής δυστοπική σειρά θα επιστρέψει κάποια στιγμή μέσα στο 2020, περίπου 2 χρόνια δηλαδή μετά το φινάλε του περσινού δεύτερου κύκλου – ο οποίος, παρεμπιπτόντως, δεν θα λέγαμε ότι μας ενθουσίασε κιόλας.

Στο μεταξύ, οι δημιουργοί Jonathan Nolan και Lisa Joy φαίνεται να κότεψαν λίγο μετά τις κριτικές για το υπερ-μπουρδουκλωμένο σενάριο της τελευταίας σεζόν κι υποσχέθηκαν μια διαφορετική προσέγγιση για το μέλλον της σειράς, ενώ οι νέες προσθήκες του καστ περιλαμβάνουν τους Aaron Paul του Breaking Bad και Lena Waithe του Master of None.

Σε κάθε περίπτωση, το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα κάνει το ΗΒΟ για να καλύψει το μέγα κενό που θα αφήσει πίσω του το Game of Thrones, δηλαδή η γιγάντια ναυαρχίδα του δικτύου εδώ και 8 χρόνια. Κι ενώ ήδη ετοιμάζονται τα spinoffs του Westeros που θα μας σπαμάρουν τα επόμενα χρόνια, το ΗΒΟ ποντάρει ότι το ευρύ τηλεοπτικό κοινό θα συνεχίσει να το εμπιστεύεται στις σειρές που ετοιμάζει για το άμεσο μέλλον, όπως τα Euphoria, Watchmen, The Nevers και His Dark Materials.

Best of internet