Quantcast

Έναν ωκεανό interactive σειρών ετοιμάζει το Netflix έπειτα από την επιτυχία του Bandersnatch που ξεχάσατε ήδη

Μπορεί να είναι καλύτερες, μπορεί και όχι, προχωράμε

THE NERDSTREAM

13 Μαρτίου 2019

Πίσω στα τέλη του 2018, φίλες και φίλοι, αν θυμάστε, το Netflix κυκλοφόρησε το Black Mirror: Bandersnatch, δηλαδή το διαδραστικό μεγα-event που υποσχόταν να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε σειρές, παίζουμε video games κλπ. Μπορεί να έχουν περάσει μόλις 2μιση μήνες από τότε, αλλά σας εγγυόμαστε ότι μετά βίας θυμάστε έστω και δύο τρία βασικά πράγματα από το Bandersnatch.

Παρόλο, λοιπόν, που το Bandersnatch το εκτιμήσαμε πιο πολύ για τα memes που προέκυψαν από αυτό παρά για το ίδιο, το Netflix πέτυχε και με το παραπάνω τις επιδιώξεις του. Μπορεί να έφαγε μερικές μηνύσεις και να κράχτηκε για τη συλλογή των δεδομένων μας, αλλά ουσιαστικά η πλατφόρμα δοκίμασε ένα νέο μοντέλο παραγωγής και κατανάλωσης τηλεοπτικού υλικού που στέφθηκε με επιτυχία.

Συγκεκριμένα, όπως μας λέει το ρεπορτάζ του Variety, ο υψηλά ιστάμενος product VP της εταιρίας, Todd Yellin, μίλησε την Τρίτη σε ένα media συνέδριο στο Μουμπάι και δήλωσε πως η τεράστια επιτυχία του Bandersnatch σ’ όλον τον κόσμο θα οδηγήσει το Netflix στο να φτιάξει πολύ περισσότερες interactive σειρές. Όπως είπε κι ο ίδιος, δεν θα είναι απαραίτητα sci-fi, αλλά μπορεί να είναι κωμωδία ή ρομάντζο όπου επιλέγεις την ερωτική ζωή των χαρακτήρων.

ΟΚ, γενικά δεν λέμε όχι, αλλά να είναι τουλάχιστον καλύτερο από το Bandersnatch ε. Ήδη έχουμε μετανιώσει που είδαμε αυτό αντί για νέα σεζόν, η οποία θα καθυστερήσει εξαιτίας του.

Best of internet