Quantcast

Στη Δεύτερη Εποχή θα διαδραματίζεται το τηλεοπτικό Lord of the Rings, ετοιμαστείτε για πολύ Σάουρον

Και για κάμποσο Νούμενορ

THE NERDSTREAM

8 Μαρτίου 2019

Αυτό ήταν φίλοι και φίλες. Τέλος η φημολογία. Ήρθε η ώρα που μάθαμε επιτέλους τις πρώτες επίσημες λεπτομέρειες για το γαργαντουικό Lord of the Rings που ετοιμάζει η Amazon. Μπορεί οι φήμες για εμπλοκή του συνήθους υπόπτου Peter Jackson να πιστολιάστηκαν γρήγορα, αλλά πλέον γνωρίζουμε πως κι η φήμη για εστίαση στον νεαρό Άραγκορν ήταν επίσης αποπλανητική.

Τελικά, όπως μας ενημέρωσε η ίδια η παραγωγή της σειράς μέσω Twitter, οι 5 σεζόν του τηλεοπτικού Lord of the Rings θα διαδραματίζονται στη Δεύτερη Εποχή:

Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια; Λοιπόν, το tweet της σειράς μας δείχνει έναν χάρτη της Μέσης Γης που περιλαμβάνει επίσης το Νούμενορ, την γη των ανθρώπων απ’ όπου κατάγεται κι ο Άραγκορν κι η οποία καταστράφηκε χιλιάααδες χρόνια πριν τα γεγονότα του Lord of the Rings. Το καλωσόρισμα στην Δεύτερη Εποχή, επίσης, μας προετοιμάζει για την εποχή της τελευταίας συμμαχίας ανάμεσα σε ξωτικά και ανθρώπους που οδήγησε στην επικράτησή τους επί του Σάουρον.

Χοντρικά, δηλαδή, η σειρά θα εστιάζει λογικά στα γεγονότα που αφορούν την πτώση του Νούμενορ έπειτα από τον τσαμπουκά του με τους θεούς της Μέσης Γης, την ίδρυση του Ρίβεντελ από τον Έλροντ, την ακμή της Μόρια και, φυσικά, την δημιουργία των Δαχτυλιδιών. Υπέροχα πράγματα γενικά, οπότε η αγωνία μέχρι το 2021 έχει αρχίσει να μεγαλώνει επικίνδυνα. Έως τότε, βέβαια, περιμένουμε και μια βιογραφία του ιδίου του J.R.R. Tolkien.

Best of internet