Quantcast

Σεναριογράφος του Rick and Morty αναλαμβάνει την τηλεοπτική σειρά Loki, προκαλώντας απανωτούς nerd οργασμούς

Έρχεται σύντομα στην streaming πλατφόρμα της Disney

THE NERDSTREAM

18 Φεβρουαρίου 2019

Σε γενικές γραμμές, οι Disney, Marvel και Netflix τα έχουν κάνει ελαφρώς μπουρδέλο μεταξύ τους όσον αφορά τα τηλεοπτικά υπερηρωικά πράγματα. Καθώς η μεγάλη αυτοκρατορία του μικιμάου ετοιμάζεται να λανσάρει την δική της streaming πλατφόρμα, μοιάζει να έχει γίνει ένα χοντρό ξεκαθάρισμα με τους υπερηρωικούς τίτλους της, το οποίο έχει οδηγήσει σε μαζικά κοψίματα σειρών της Marvel από το Netflix.

Εκτός αυτών, όμως, η Disney ετοιμάζει και κάτι αποκλειστικά δικό της. Για αρχή, λοιπόν, ανακοίνωσε τον πρώτο της μεγάλο τηλεοπτικό Marvel τίτλο: μια solo σειρά του Loki, του αγαπημένου παγαπόντη που υποδύθηκε ιδανικά ο Tom Hiddleston στο Marvel Cinematic Universe. Κι ενώ κατά τ’ άλλα περιμένουμε να δούμε πώς θα χειριστεί τα μεγάλα της χαρτιά η Disney (δηλαδή τους υπερήρωες της Marvel, τα Disney Classics και φυσικά το Star Wars), χτες το Hollywood Reporter έβγαλε στην φόρα το όνομα που ανθρώπου που θα αναλάβει την σειρά Loki.

Τα νέα είναι χαρμόσυνα, φίλες και φίλοι, αφού ο showrunner της νέας σειράς θα είναι ένας εκ των σεναριογράφων του Rick and Morty (το οποίο μετά από μια μεγάλη περιπέτεια αναμένεται να επιστρέψει κοντά μας), Michael Waldron, ο οποίος μάλιστα στο παρελθόν έχει εργαστεί και στο λατρεμένο Community. Όσον αφορά το ίδιο το περιεχόμενο της σειράς, απ’ ό,τι λέγεται το πιθανότερο είναι πως θα εστιάσει στον βρώμικο ρόλο που έχει παίξει ο Loki κατά το παρελθόν της ανθρωπότητας. Για να δούμε.

Best of internet