Quantcast

Η ταινία Breaking Bad θα έχει πρωταγωνιστή Aaron Paul και πρεμιέρα στο Netflix

Αν θα έχει Bryan Cranston δεν γνωρίζουμε ακόμη, αλλά που θα πάει

THE NERDSTREAM

14 Φεβρουαρίου 2019

Καλώς φαίνεται πως βαίνουν όλα για τη νέα ταινία “Breaking Bad”. Βρέθηκε μάλιστα και το πρώτο μέσο που θα προβληθεί: Προς έκπληξη κανενός, αυτό θα είναι το Netflix, πριν ακόμη μάλιστα η ταινία παίξει στο AMC, το κανάλι όπου προβλήθηκε το αυθεντικό Breaking Bad, όπως επιβεβαιώνει το Variety.

Η μεγάλου μήκους ταινία θα ακολουθήσει έτσι ακριβώς τον αντίθετο δρόμο από την αυθεντική μορφή του franchise, το οποίο είχε βγει πρώτα στην τηλεόραση το 2008 και μετά στις streaming υπηρεσίες. Ούτε το ίδιο το κανάλι, ούτε το Netflix, ούτε η Sony έκαναν κάποιο σχόλιο επί του θέματος.

Σε ό,τι αφορά το ίδιο το φιλμ και την πλοκή του τώρα, γνωρίζουμε ότι γνωρίζουμε εδώ και λίγους μήνες, δηλαδή ελάχιστα πράγματα. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, ο πρωταγωνιστής θα είναι ο Aaron Paul και το σενάριο θα ακολουθεί τον χαρακτήρα του, δηλαδή τον Jesse Pinkman, στα μετά το τέλος της σειράς γεγονότα.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο δημιουργός Vince Gilligan, ο οποίος μας χάρισε και την αυθεντική σειρά. Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη είναι αν στην ταινία θα συμμετέχει και ο Bryan Cranston, ο άνθρωπος δηλαδή που ενσάρκωσε τον πρωταγωνιστή Walter White – ευρύτερα γνωστό ως Εσκομπάρ με πτυχίο.

Ο ίδιος ο Cranston το έχει αφήσει πολύ αόριστο, διευκρινίζοντας μεν η πραγματοποίηση του φιλμ είναι δεδομένη, αλλά χωρίς να ξεκαθαρίζει αν θα εμφανιστεί ο ίδιος. Σύμφωνα με το Γραφείο Κινηματογράφου του New Mexico, μια ταινία ονόματι “Greenbrier” επρόκειτο να γυριστεί στην Αλμπουκέρκη από το Νοέμβριο μέχρι τα μέσα Φλεβάρη.

Η επίσημη περιγραφή της ταινίας αναφερόταν στην «απόδραση ενός άνδρα που έπεσε θύμα απαγωγής και την προσπάθειά του να κερδίσει την ελευθερία του». Αυτό στους οπαδούς της σειράς θα θυμίσει το στόρι του Pinkman, ο οποίος είχε απαχθεί από νεοναζί, οι οποίοι τον είχαν υποχρεώσει να τους φτιάχνει meth, μέχρι που απέδρασε με τη βοήθεια του Walter White.

Το σίγουρο είναι ότι κάτι υπάρχει στα σκαριά, το τι θα βγει από αυτό κανείς δεν το ξέρει.

 

Best of internet