Quantcast

Game of Thrones: Με 14 ολοκαίνουριες φωτογραφίες της νέας σεζόν συνεχίζει το βασανιστήριο το HBO

Πριν πεθάνουν με κάποιο αιματηρό τρόπο όλοι οι χαρακτήρες, θα έχουμε πεθάνει εμείς από την αγωνία

THE NERDSTREAM

7 Φεβρουαρίου 2019

Το κινέζικο μαρτύριο της σταγόνας φαίνεται πως έχουν σαν πηγή έμπνευσης στο HBO, αν κρίνουμε από το τσουνάμι των διαφορετικών teasers που έχει εξαπολύσει για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones. Δύο μήνες έχουν μείνει περίπου μέχρι την πρεμιέρα του 8ου κύκλου στις 14 Απριλίου, οπότε το HBO αποφάσισε να κάνει trigger την ανυπομονησία με 14 ολοκαινούριες φωτογραφίες.

Μην φανταστείτε όμως πως ετοιμάζονται να μας δώσουν και κάτι πολύ ζουμερό: Το album περιλαμβάνει βασικά διάφορους χαρακτήρες που κοιτάνε ανήσυχοι στο βάθος – προφανώς μια αναφορά στο Μεγάλο Μπιλμπάο με τους White Walkers που είναι καθ’οδόν.

Η πρώτη φωτογραφία είναι φυσικά ο Kit Harington (Jon Snow) και η Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), ενώ εμφανίζονται επίσης η Sophie Turner (Sansa Stark), η Lena Headey (Cersei Lannister) και ο Peter Dinklage (Tyrion Lannister). Για το μπούγιο υπάρχουν ακόμη η Maisie Williams (Arya Stark), ο John Bradley (Samwell Tarly), ο Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), ο Conleth Hill (Varys), ο Isaac Hempstead Wright (Bran Stark), ο Liam Cunningham (Davos Seaworth) και η Gwendoline Christie ως (Brienne).

Δείτε τις εικόνες:

Υπενθυμίζουμε ότι η τελική σεζόν, την οποία σκηνοθετούν οι Miguel Sapochnik και David Nutter και υπογράφουν οι δημιουργοί David Benioff and D.B. Weiss, αποτελείται από μόλις 6 επεισόδια. Από την άλλη, από μεριάς HBO, o CEO Richard Plepler έχει δηλώσει πως πρακτικά θα είναι σαν «έξι ταινίες» και όχι απλά έξι τηλεοπτικά επεισόδια. Για να διατηρηθεί η διάρκεια της σεζόν, το καθένα από αυτά θα διαρκεί 90 λεπτά αντί για τη συμβατική μία ώρα.

Εμείς προς το παρόν περιμένουμε καρτερικά να ξεκινήσει η σεζόν, μπας και μάθουμε κάποια στιγμή και το μεγάλο φινάλε. Αυτό δηλαδή που έκανε τον Harrington να τσακωθεί με τη γυναίκα του.

Best of internet