Quantcast

Game of Thrones: Η γυναίκα του Kit Harington ζητά σπόιλερ, του κόβει την κουβέντα για μέρες μετά

Θα κλείσει σπίτια και θα χωριστούν οικογένειες με το φινάλε του Game of Thrones, όπως όλα δείχνουν

THE NERDSTREAM

1 Φεβρουαρίου 2019

Μέχρι και σπίτια φαίνεται πως θα κλείσει η τελευταία σεζόν του Game of Thrones, αν κρίνουμε από τις αναταράξεις που προκάλεσε στην οικογένεια του ίδιου του Κιτ Χάρινγκτον. Όσο όλοι εμείς οι κοινοί θνητοί προετοιμαζόμαστε σωματικά και ψυχολογικά για το μεγάλο ραντεβού τον Απρίλιο, ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Τζόν Σνόου αποκάλυψε το φινάλε στη σύζυγο του, Ρόουζ Λέσλι (η οποία -μην ξεχνιόμαστε – έχει επίσης σημαντικό ρόλο στη σειρά) – κάτι που δεν πρέπει να πήγε και πολύ καλά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρινγκτον δήλωσε πως η Λέσλι σταμάτησε να του μιλάει για μερικές μέρες όταν έμαθε το τέλος του Τζον Σνόου. Ο δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε μάλιστα ότι η ίδια η σύζυγος του είχε ζητήσει να σποϊλεριαστεί, δεν γνώριζε όμως ότι η περιέργεια σκότωσε τη γάτα, αν και τουλάχιστον δεν έπαθε όσα έπαθε η Ίνγκριντ στη σειρά.

Τουλάχιστον αυτή τη φορά ο Τζον Σνόου είχε τη δυνατότητα να της επιστρέψει το «You know nothing Jon Snow», με το οποίο τον είχε ζαλίσει η κοκκινομάλλα βοσκοπούλα για ολόκληρες σεζόν. Όπως είπε ο Κιτ Χάρινγκτον:

«Είπα πέρυσι στη γυναίκα μου πώς τελειώνει και δεν μου μιλούσε για περίπου τρεις ημέρες. Και το είχε ζητήσει κιόλας!»

Στο μεταξύ κάμποσα ΜΜΕ έχουν αρχίσει με τα δημοσιεύματά τους να δηλώνουν πως το φινάλε είναι ανατρεπτικό, το οποίο με τυπικά δεδομένα Game of Thrones σημαίνει πως θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Σαν να μην έφτανε αυτό για να σκανδαλιστούν οι κακόμοιροι οπαδοί της σειράς, ο πρωταγωνιστής δήλωσε επίσης πως δεν είναι καν σίγουρος ότι το φινάλε θα τους ικανοποιήσει.

 

(Neilson Barnard / Getty Images)

Με δικά του λόγια:

«Είναι περίεργη ερώτηση, δεν μπορώ βασικά να απαντήσω αν χαίρομαι ή όχι. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με χαρά ή λύπη.

Είμαι ικανοποιημένος με ό,τι έκαναν, αλλά μέχρι τελικά να το δω, δεν ξέρω αν όντως θα μου αρέσει.»

Προς το παρόν, τη βρίσκει με το ότι ξέρει τη συνέχεια ενώ όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν ιδέα, κάτι που νιώθουμε ότι μας φέρνει πιο κοντά με τον πρώτο ρόλο της αγαπημένης μας σειράς:

«Είναι ωραίο να περπατάς γνωρίζοντας, το οποίο θα συμβαίνει ακόμη μόνο για μερικούς μήνες πριν όλοι να μάθουν. Εγώ ξέρω και κανείς άλλος δεν γνωρίζει. Ξέρω πώς τελειώνει. Ναι, νομίζω θα είναι επαναστατικό.»

Τουλάχιστον λόγω της καλής του της καρδιάς (και μερικών συμβολαίων αξίας εκατομμυρίων που έχει υπογράψει), ο Τζον Σνόου δεν πρόκειται να μας σποϊλεριάσει εν ψυχρώ όπως μερικοί μερικοί.

Best of internet