Quantcast

Η Gillian Anderson θα παίζει την Margaret Thatcher στο The Crown, δεν είμαστε σίγουροι πώς πρέπει να νιώσουμε

Έχουμε μπερδευτεί λίγο, αλλά στηρίζουμε

THE NERDSTREAM

21 Ιανουαρίου 2019

Ας το θέσουμε ως εξής. Την Gillian Anderson την αγαπάμε. Την λατρέψαμε φυσικά ως Dana Scully στα X-Files, και ήδη τα τελευταία χρόνια την έχουμε ξαναλατρέψει τηλεοπτικά στο American Gods και το Sex Education. Από την άλλη, την Margaret Thatcher την απεχθανόμαστε, όπως κάθε νοήμων άνθρωπος, αφού ήταν μια σκληροτράχηλη νεοφιλελέ μούμια που μισούσε θανάσιμα τους φτωχούς, οι οποίοι εύλογα πανηγύρισαν τον θάνατο της το 2013.

Όπως καταλαβαίνετε, τα συναισθήματά μας πέρασαν ένα μίνι-rollercoaster χτες που μάθαμε ότι η πρώτη πρόκειται να υποδυθεί την δεύτερη στον τέταρτο κύκλο της δημοφιλέστατης πληβειακής σειράς The Crown. Μπορεί το τηλεοπτικό προλεταριακό δράμα του Netflix να μην έχει καν ντεμπουτάρει τον τρίτο κύκλο του, αλλά ήδη ανακοινώθηκε πως στην μεθεπόμενη σεζόν την Σιδηρά Κυρία θα υποδύεται η Anderson.

Για την ιστορία, η τελευταία φορά που είχαμε δει την Thatcher στην οθόνη ήταν όταν την υποδύθηκε η Meryl Streep στο The Iron Lady, σε έναν ρόλο για τον οποίο βραβεύθηκε με Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου. Στο μεταξύ πάντως, ο τρίτος κύκλος του The Crown θα διαδραματίζεται στα 60s και στον ρόλο της βασίλισσας θα είναι η αγαπημένη Olivia Colman, πρωταγωνίστρια του επερχόμενου The Favourite του Γιώργου Λάνθιμου.

Best of internet