Quantcast

Για τηλεοπτική σειρά του Spider-Man: Into the Spider-Verse ψήνεται η Sony, και πολύ καλά κάνει

Γιατί η ταινία γάμησε

THE NERDSTREAM

9 Ιανουαρίου 2019

Τα πράγματα έχουν πάει καλά για τον Spider-Man στη μεγάλη οθόνη τα τελευταία χρόνια. Μετά το χλιαρότατο reboot του The Amazing Spider-Man πριν από μερικά χρόνια (που έγινε σαφώς μόνο και μόνο για να μην χάσει τα δικαιώματα του χαρακτήρα η Sony), ο άνθρωπος-αράχνη βρήκε την υγειά του έπειτα από τη συμφωνία μεταξύ Marvel και Sony ώστε να τον μοιραστούν. Κι αφού έκανε μια έπικ εμφάνιση στο Captain America: Civil War, μετά είχε την αξιοπρεπέστατη solo ταινία του με το Spider-Man: Homecoming και εσχάτως έσκασε μύτη στο υπέροχο animated Spider-Man: Into the Spider-Verse με Peter Parker και Miles Morales και απ’ όλα.

Δυστυχώς η ταινία στην Ελλάδα προμοταρίστηκε ως σχεδόν αποκλειστικά παιδική, με αποτέλεσμα κυρίως απογευματινές μεταγλωττισμένες προβολές, αλλά το Into the Spider-Verse ήταν μια από τις καλύτερες υπερηρωικές ταινίες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Και γι’ αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα η είδηση ότι η Sony σκέφτεται να μεταφέρει τους χαρακτήρες της στο τηλεοπτικό πεδίο με spinoff σειρά, σύμφωνα τουλάχιστον με το πρόσφατο σχετικό ρεπορτάζ των New York Times.

Βέβαια, παρόλο που πεθαίνουμε να δούμε μια σειρά με τον Spider-Ham, την Peni Parker ή τον Spider-Man Noir (με Nicolas Cage πάντα), τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, μιας και αυτοί οι χαρακτήρες, σε αντίθεση με τον ίδιο τον Peter Parker, ανήκουν στην Marvel-Disney. Όπως και να ‘χει, ελπίζουμε το πράγμα να πάει καλά γιατί αν μη τι άλλο το αξίζει.

Best of internet