Quantcast

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία από το φινάλε του «Game of Thrones» δείχνει ότι τα πράγματα θα είναι πολύ, πολύ παγωμένα

Τα λέει όλα το ύφος του Κιτ Χάρινγκτον και της Εμίλια Κλαρκ στο εξώφυλλο του Entertainment Weekly

THE NERDSTREAM

2 Νοεμβρίου 2018

Στην τροχιά της τελικής σεζόν του Game of Thrones εισερχόμαστε και επίσημα σιγά σιγά. Η κορύφωση της αγαπημένης μας σειράς με αιμομιξία, σφαγές, και δράκους έχει κρατηθεί μέχρι στιγμής σαν επτασφράγιστο μυστικό από το HBO που ως γνωστόν κάνει την παραγωγή της σειράς, το περιοδικό Entertainment Weekly κατάφερε όμως να αποσπάσει την πρώτη επίσημη φωτογραφία της νέας σεζόν, αλλά και μερικές βασικές πληροφορίες γι’αυτή, τις οποίες και παρουσιάζει στο τελευταίο του τεύχος.

Κι όπως φαίνεται από τη φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε τον Τζον Σνόου και την Ντενέρις Ταργκάριεν να αγκαλιάζονται φορώντας γούνες και το πιο σοβαρό βλέμμα που διαθέτουν, το κλίμα στο Βορρά θα είναι πολύ βαρύ. Δεν ξέρουμε φυσικά αν το ίδιο κλίμα επικράτησε και στα γυρίσματα των 6 επεισοδίων του τελευταίου κύκλου, τα οποία χρειάστηκαν 10 ολόκληρους μήνες στη Βόρεια Ιρλανδία, αν και για τους συντελεστές του, ήταν μια δουλειά που έπρεπε να γίνει με τη μέγιστη προσοχή.

Αυτό είναι το εξώφυλλο του Entertainment Weekly:

Όπως είπε ο Κιτ Χάρινγκτον:

«Σκηνές που θα γυρίζονταν σε μία ημέρα πριν από πέντε χρόνια, τώρα χρειάστηκαν πέντε μέρες. Ήθελαν να γίνουν όλα τέλεια, με όλους τους πιθανούς τρόπους ώστε να έχουν επιλογές στο μοντάζ.»

Στο οποίο, η Εμίλια Κλαρκ συμπλήρωσε το εξής:

«Κάθε επιλογή, κάθε συζήτηση, κάθε συμπεριφορά είχε τον αέρα του “εδώ τελειώνουν όλα”. Νιώθαμε τα πάντα πιο έντονα.»

Ενώ σύμφωνα με τον εκτελεστικό συμπαραγωγό Μπράιαν Κόγκμαν:

«Έχει να κάνει με όλους τους ετερόκλητους χαρακτήρες να ενώνονται για να πολεμήσουν έναν κοινό εχθρό, να αντιμετωπίσουν το παρελθόν τους και να καθορίσουν το τι είδους άτομα θέλουν να είναι μπροστά στον βέβαιο θάνατο. Είναι μια απίστευτα συναισθηματική, στοιχειωτική τελευταία σεζόν και νομίζω πως τιμά πάρα πολύ αυτό που (σ.σ.: Ο συγγραφέας Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν) ήθελε να κάνει – να ανατρέψει τελείως αυτό το είδος ιστορίας.»

Το άρθρο του EW μας δίνει μερικές ακόμη ενδιαφέρουσες πληροφορίες, όπως το ότι το πρώτο επεισόδιο της 8ης σεζόν ξεκινάει σαν αναφορά στο πρώτο επεισόδιο της ίδιας της σειράς – μόνο που αυτή τη φορά αντί για τους άντρες του Βασιλιά Ρόμπερτ, είναι ο στρατός της Ντενέρις αυτός που μπαίνει στο μελαγχολικό Winterfell. Ένα άλλο hot στοιχείο είναι πως η Σάνσα δε φαίνεται να γουστάρει καθόλου που ο αδερφός της αποφάσισε να δηλώσει υποταγή στη δρακοβασίλισσα, το τι θα κάνει γι’αυτό όμως θα το δείξει μόνο η εξέλιξη της σειράς.

Σαν κερασάκι στην τούρτα, όλες οι ενδείξεις μας λένε ότι η μεγάλη, επική, κατακλυσμική μάχη του φινάλε της σεζόν θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, ακόμη και το ως τώρα σημείο αναφοράς που ήταν η Battle Of The Bastards. Όπως δήλωσε ο αγαπημένος μας Τίριον Λάνιστερ, Πίτερ Ντίνκλατζ:

«Είναι κτηνώδης. Κάνει τη Battle Of The Bastards να μοιάζει με λούνα παρκ.»

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να προσδεθούμε και να περιμένουμε υπομονετικά, καθώς τα teaser θα έρχονται όλο και πυκνότερα και οι μήνες θα μετρούν αντίστροφα.

 

Best of internet