Quantcast

Τέλος το Orange Is the New Black μετά την επόμενη σεζόν, καλή λευτεριά ευχόμαστε

Η σειρά τελειώνει το 2019, μετά από 7 κύκλους στο Netflix

THE NERDSTREAM

18 Οκτωβρίου 2018

Αν υπάρχουν δύο σειρές που έδωσαν πραγματική ώθηση στο Netflix και έκαναν την φράση Netflix Originals να σημαίνει κάτι που (συνήθως) αναμένεις να δεις, τότε αυτές είναι το House of Cards και το Orange is the New Black, που έβγαλαν τις πρώτες τους σεζόν με διαφορά μερικών μηνών πίσω στο 2013. Τις είδε πολύς κόσμος, πήραν πολύ καλές κριτικές, τράβηξαν για πολλές σεζόν.

Κι ενώ το House of Cards ετοιμάζεται να φτάσει σε λίγο καιρό στο τέλος του με την 6η σεζόν, τώρα ήρθε κι η σειρά του Orange is the New Black να αποχαιρετίσει την streaming πλατφόρμα και το πολυπληθές κοινό της. Όπως δήλωσε κι η δημιουργός της σειράς, Jenji Kohan, “μετά από 7 κύκλους, ήρθε η ώρα να απελευθερωθούμε από την φυλακή”, συμπληρώνοντας: “Θα μου λείψουν οι badass κυρίες του Litchfield και η απίστευτη ομάδα με την οποία συνεργαστήκαμε. Η καρδιά μου είναι πορτοκαλί αλλά σβήνει προς το μαύρο”.

Η ανακοίνωση του τέλος, λοιπόν, ήρθε στον επίσημο Twitter λογαριασμό της σειράς, με τα μέλη του cast να το ανακοινώνουν μέσω βίντεο:

Για την ιστορία, ο 6ος κύκλος κυκλοφόρησε στην streaming πλατφόρμα τον περασμένο Ιούνιο, ενώ ο 7ος και τελευταίος αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

Best of internet