Quantcast

Με έντονο γυναικείο στοιχείο θα πάει το spin-off του Game Of Thrones 8000 χρόνια πίσω στο παρελθόν

Η εκλεκτή σεναριογράφος Jane Goldman θα μας οδηγήσει σε μια πολύ μακρινή εποχή του Westeros

THE NERDSTREAM

27 Ιουλίου 2018

Ήσυχος πλέον μπορεί να κοιμάται μέσα στην μακριά παγωμένη νύχτα κάθε οπαδός του Game Of Thrones. Μπορεί η επόμενη σεζόν της σειράς της HBO, η οποία θα κάνει πρεμιέρα το 2019 να είναι η τελευταία, η εταιρεία όμως έχει ήδη διαλέξει ένα από τα 5 υποψήφια spin-off πάνω στα οποία δούλευε το προηγούμενο διάστημα.

Τα project αυτά δεν είναι κάτι καινούργιο – έχουν ακουστεί εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον και με αυτά έχουν σχετιστεί μερικά πολύ εντυπωσιακά ονόματα δημιουργών, όπως αυτά των Bryan Cogman (πολλά επεισόδια Game Of Thrones) και Brian Hegeland (Mystic River, L.A. Confidential). H Jane Goldman (Kingsman, X-Men: Days Of Future Past) είναι όμως η εκλεκτή που θα προσφέρει τελικά το συγγραφικό της ταλέντο στο Westeros, σε μια σειρά που δουλεύει μαζί με τον George R.R. Martin προσωπικά, με τις ευλογίες της HBO.

Ο Casey Bloys, πρόεδρος προγραμματισμού της HBO είχε κάποια (αρκετά αόριστα ομολογουμένως) πράγματα να πει σε μια συνέντευξη τύπου της TCA για τη νέα σειρά, η οποία θα είναι prequel της κεντρικής. Όπως τόνισε ο Bloys:

Υπάρχουν μερικοί πολύ δυνατοί γυναικείοι χαρακτήρες αλλά είναι μια ενότητα, υπάρχουν άντρες και γυναίκες. Η Τζέιν είναι πολύ καλή σεναριογράφος, δε θέλουμε να την περιορίσουμε στο να γράφει γυναικεία στόρι. Υπάρχει κάμποση πολύπλοκη πλοκή στο επεισόδιο πιλότο.

Ο Bloys είχε και κάποια πράγματα για να πει για την ίδια την πλοκή που ξετυλιχτεί στη νέα σειρά όμως. Η οποία, όπως φαίνεται, δεν είναι αυτά για τα οποία είχαμε ακούσει:

Η Τζέιν δεν μίλησε γι’αυτά καθώς δεν ήθελε να απαντήσει τίποτε για το Game Of Thrones, η πλοκή ήταν αυτό που της άρεσε. Θα φαντάζει πολύ διαφορετικό γιατί θα είναι 8000 χρόνια πίσω στο παρελθόν. Θα είναι ένα πολύ διαφορετικό υπόβαθρο, μια πολύ διαφορετική εποχή του Westeros. Θα φαίνεται διαφορετική αλλά θα είναι και πάλι Game of Thrones.

Σε περίπτωση που πήρατε φόρα με όλες αυτές τις αποκαλύψεις, να σημειωθεί εδώ πως ο Bloys τόνισε επίσης ότι όλα άλλα spin-off που έχει σκεφτεί η HBO μπαίνουν ξανά στο συρτάρι, τουλάχιστον προσωρινά. To ίδιο το spin-off μπαίνει στο στάδιο του casting σιγά σιγά, οπότε συνιστούμε ακόμη υπομονή.

 

Best of internet