Quantcast

Πέντε σεζόν θα κρατήσει το νέο Lord of the Rings, οπότε μην κανονίσετε τίποτα τα επόμενα χρόνια

H Amazon επιβεβαίωσε ότι η σειρά-μαμούθ του ενός δις δολαρίων θα έχει πέντε κύκλους

THE NERDSTREAM

4 Ιουνίου 2018

Όσο πάει μαθαίνουμε και περισσότερα για την νέα τηλεοπτική εκδοχή του τολκινικού έπους Lord of the Rings. Πριν από μερικές βδομάδες τα νέα στον υπέροχο κόσμο του ίντερνετς έλεγαν ότι ο πρώτος κύκλος της σειράς που θα κοστίσει συνολικά 1 δις δολάρια πρόκειται να εστιάσει στον νεαρό Aragorn – κι αυτό ήταν βέβαια μια πολλά υποσχόμενη εξέλιξη. Στο μεταξύ, πλέον έχουμε και την επιβεβαίωση εκ μέρους της Amazon ότι το τηλεοπτικό Lord of the Rings πρόκειται να διαρκέσει για 5 κύκλους.

Καθώς λοιπόν θα έχουμε μπροστά μας 5 ολόκληρα τηλεοπτικά χρόνια στη Μέση Γη, ήδη έχουν αρχίσει θεωρίες για το πού ακριβώς θα εστιάσει η νέα σειρά. Σύμφωνα με το γενικά αξιόπιστο site The One Ring, το τηλεοπτικό LotR δεν θα αφηγηθεί εκ νέου την ιστορία του War of the Ring που είδαμε στην κλασική πλέον κινηματογραφική τριλογία του Πίτερ Τζάκσον. Αντίθετα, θα αντλήσει το υλικό της από τα παραρτήματα και τις σημειώσεις του ίδιου του Τόλκιν ώστε να ανοίξει νέους δρόμους στην αφήγηση του τολκινικού μύθου με κινούμενες εικόνες.

Μιας και ήδη γνωρίζουμε πως, κατά πάσα πιθανότητα, ο πρώτος κύκλος θα είναι αφιερωμένος στον Aragorn και όσα έζησε πριν τα γεγονότα του Fellowship of the Ring, οι φήμες λένε πως κάθε κύκλος της σειράς θα εστιάζει σε έναν διαφορετικό χαρακτήρα – δίνοντάς της έτσι περισσότερο την αίσθηση ανθολογίας. Δεν λέμε όχι, καλό ακούγεται – σίγουρα καλύτερο από μια ξαναζεσταμένη εκδοχή των τριών ταινιών σε 50 τηλεοπτικές ώρες. Το μόνο που ζητάμε είναι να μην αργήσει τραγικά πολύ, δηλαδή να έρθει στις οθόνες μας όντως μέσα στο 2019 όπως ακούγεται.

Best of internet