Quantcast

Χαίρε Μάρτιν: Ο Σκορσέζε ετοιμάζει το «Vikings» της αρχαίας Ρώμης για νέα τηλεοπτική σειρά

Μαζί με τον Michael Hirst, δηλαδή τον ίδιο το σεναριογράφο του Vikings

THE NERDSTREAM

12 Φεβρουαρίου 2018

Έχουν περάσει, μ’ αυτά και μ’ εκείνα, 8 χρόνια από τότε που ο Μάρτιν Σκορσέζε έκανε το μεγάλο άλμα προς την τηλεόραση, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του παραγωγού (αλλά και του σκηνοθέτη της πρεμιέρας) στο εξαιρετικό Boardwalk Empire για λογαριασμό του ΗΒΟ. Και ναι, μπορεί η δεύτερη σειρά του για το αγαπημένο τηλεοπτικό δίκτυο, το Vinyl να μην ήταν ακριβώς αυτό που θέλαμε, αλλά σίγουρα δεν βλέπαμε την ώρα να τον ξαναδούμε επικεφαλής σε μια μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή.

Ο Σκορσέζε, λοιπόν, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην μικρή οθόνη με το The Caesars, μια σειρά αφιερωμένη στους ηγέτες της πρώιμης Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, ξεκινώντας από την άνοδο του Ιούλιου Καίσαρα στην εξουσία. Ο σπουδαίος σκηνοθέτης δεν θα είναι μόνος του βέβαια. Δίπλα του θα βρίσκεται ένας σύγχρονος μάστορας του τηλεοπτικού δράματος εποχής, ο Michael Hirst, ο οποίος ήταν ο δημιουργός των The Tudors και Vikings, αλλά και παραγωγός των Borgias και Camelot. Με λίγα λόγια, ο άνθρωπος έχει μεγάλη εμπειρία σ’ αυτά τα πράγματα.

Η σειρά δεν έχει βρει ακόμα δίκτυο, αλλά κάτι μας λέει ότι δεν θα δυσκολευτεί κιόλας. Ο Σκορσέζε στο μεταξύ ολοκληρώνει το The Irishman με τους Αλ Πατσίνο και Ρόμπερτ ντε Νίρο για το Netflix, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019, κι έπειτα θα ξεκινήσει την παραγωγή του The Caesars καπάκια στην Ιταλία – τοποθετώντας την κυκλοφορίας της σειράς λογικά κάποια στιγμή μέσα στο 2020.

Best of internet