Quantcast

Μεγάλες σεναριακές τρύπες εμφάνισαν τα Φιλαράκια τώρα που επέστρεψαν στο Netflix

Ξεκίνησε η γκρίνια, πριν αρχίσει καλά καλά να παίζεται ξανά στην τηλεόραση

Κορίνα Πετρίδη

16 Ιανουαρίου 2018

Μετά από τον γενικευμένο ενθουσιασμό με την επιστροφή των Friends στο Netflix -ειδικά σε χώρες που δεν υπάρχει ένα κανάλι να παίζει ασταμάτητα επαναλήψεις τους τα τελευταία 20 χρόνια- το κοινό της σειράς, έχει αρχίσει ήδη να ξερνάει στα social media τρύπες που εντόπισε στο σενάριο.

Συγκεκριμένα, οι μύστες της αγαπημένης ’90s σειράς εντόπισαν, για παράδειγμα, ότι ο Ross για τρεις ολόκληρους κύκλους (από τον τρίτο μέχρι τον πέμπτο) παρέμενε 29 χρονών.

Ή ότι η Rachel υποτίθεται ότι γνωρίζει για πρώτη φορά τον Τσάντλερ στο πιλοτικό επεισόδιο, ενώ μετά από καιρό βλέπουμε σε flashback ότι γνωριζόντουσαν ήδη από το Λύκειο.

Ή ότι ο Ross τελικά δεν έχασε την παρθενιά του με την Carol, αλλά, όπως μαθαίνουμε αργότερα, με μία μεσήλικη καθαρίστρια, στα φοιτητικά του χρόνια.

Ή ότι ο Chandler μπορεί να κλάψει, παρ’ όλο που σ’ ένα ολόκληρο επεισόδιο (με τον τίτλο «The One Where Chandler Can’t Cry») προσπαθούν να τον κάνουν να κλάψει.

Όπως και να χει, αγαπητοί φίλοι, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σας στερήσει τη χαρά να βγάλετε (και) τον επόμενο χρόνο ξαπλωμένοι στον καναπέ, παρακολουθώντας τα υπαρξιακά αδιέδοξα μικροαστών ’90s χαρακτήρων, αποφεύγοντας να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τη δική σας μίζερη ζωούλα.

Best of internet