Quantcast

To Rick and Morty θα επιστρέψει μάλλον στο τέλος του 2019

Έχουμε ακόμα πολλούς μήνες μπροστά μας

Κορίνα Πετρίδη

4 Ιανουαρίου 2018

Σε τέσσερις μήνες βασανιστικής αναμονής μας είχαν υποβάλλει, όπως θα θυμάστε, οι δημιουργοί του Rick and Morty το περασμένο καλοκαίρι, όπου περιμέναμε περίπου τέσσερις μήνες μέχρι να βγει το δεύτερο επεισόδιο του τρίτου κύκλου.

Κάποιοι ένιωσαν να ανταμείβονται από το αποτέλεσμα και κάποιοι όχι, αλλά, σε κάθε περίπτωση, το βασικό ζήτημα είναι ότι ήδη από το καλοκαίρι του ’17 είχαμε τις πρώτες ενδείξεις ότι οι δημιουργοί λίγη σημασία δίνουν στα deadlines.

Αυτό μάλλον επιβεβαιώνουν και οι πρόσφατες δηλώσεις του Ryan Ridley, σεναριογράφος και ηθοποιός στη σειρά,  ο οποίος έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο Detroit Cast, απαντώντας (περίπου) σε ερωτήσεις για τον προηγούμενο και τον επόμενο κύκλο.

Όπως είπε, ο ίδιος είχε ολοκληρώσει τα κείμενα για τον τρίτο κύκλο ήδη από το Νοέμβριο του 2016. Από τότε, δεν του έχει ζητηθεί να ξαναγράψει κάτι και, απ’ όσο ξέρει, δεν έχει ζητηθεί και από κανέναν άλλο.

Συγκερκιμένα, είπε:

Λειτουργούν όλοι με το πάσο τους. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί όλοι -ο Dan, ο Justin και το Adult Swim- δεν κούνησαν λίγο τους κώλους τους να το βγάλουμε πιο γρήγορα. Πραγματικά, δεν το καταλαβαίνω. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουν τους λόγους τους.

Έτσι όπως έχει υπολογίσει ο ίδιος το χρόνο που χρειάζεται κάθε επεισόδιο για να ετοιμαστεί, δήλωσε ότι θα εκπλαγεί αν η τέταρτη σεζόν κυκλοφορήσει πριν το τέλος του 2019.

 

Best of internet