Quantcast

Το τελικό τρέηλερ της καινούριας σεζόν Stranger Things είναι εδώ, ενωμένο δυνατό

Μάλλον θα χρειαστείτε κάποιο μαξιλάρι εάν σκοπεύετε να δείτε τη νέα σεζόν μόνοι σας

Χρήστος Πρόεδρος

13 Οκτωβρίου 2017

Όχι ότι τις μετράμε, αλλά 14 μέρες έμειναν ακόμη μέχρι την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης δεύτερης σεζόν του Stranger Things. Σήμερα, Παρασκευή και 13, το Netflix δημοσίευσε το τελικό trailer που μας προετοιμάζει για όλα όσα πρόκειται να έρθουν ανάποδα στην πόλη του Χώγκινς.

Ακόμα περισσότερο, σε αυτό το τρέηλερ έχουμε εμφάνιση της Eleven, συμπεραίνοντας δύο πράγματα: Ότι η Eleven ζει και ότι εκτός των άλλων, πλέον έχει μαλλιά. Ο Will φαίνεται ότι ακόμα δεν έχει συνέλθει απ’ όταν επέστρεψε απ’ το Upside Down, και λογικό με τόσα που είδαν τα μάτια του. Πάντως όλα όσα έλεγαν οι αδερφοί Duffer για το ότι η νέα σεζόν θα είναι πολύ πιο νταρκ και πιο horror, φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται με αυτό το (σχεδόν τρίλεπτο) τρέηλερ:

Μαζί με το τρέηλερ δημοσιεύτηκαν και οι τίτλοι των επεισοδίων:

Episode 1: Madmax
Episode 2: Trick or Treat, Freak
Episode 3: The Pollwog
Episode 4: Will the Wise
Episode 5: Dig Dug
Episode 6: The Spy
Episode 7: Chapter 7
Episode 8: Chapter 8
Episode 9: Chapter 9

+ Bonus

Χτες, το Netflix ανέβασε και ένα trailer ως hommage προς το Friday 13th. Συγχαρητήρια στο Netflix και στο Stranger Things για το καταπληκτικό πρόμο, αλλά τους προτείνουμε να μη μας κάνουν κι άλλο ανυπόμονους γιατί όσο πλησιάζει η 27η Οκτωβρίου τόσο πιο πολύ ζοριζόμαστε να κρατηθούμε.

Best of internet