Quantcast

Η συνωμοσία που στήνει ο Littlefinger μπορεί να είναι η μεγαλύτερη στο Game of Thrones

Ο πιο μουλωχτός χαρακτήρας της σειράς θέλει να τους βάλει όλους να σφαχτούν για να βγει κερδισμένος

THE NERDSTREAM

17 Αυγούστου 2017

Νομίζουμε πως όποιος βλέπει το πρόσωπο του Λιτλφίνγκερ καταλαβαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος κάτι κακό ετοιμάζει. Όποιος είδε το 5ο επεισόδιο της 7ης σεζόν του Game of Thrones μάλλον ψυλλιάστηκε ότι ο Πέτιρ Μπάελις συνωμοτεί έντονα απέναντι στους εχθρούς του με τις κινήσεις του σχετικά με τον Μπραν και την Άρια.

Ένας χρήστης του αμερικάνικου forum Reddit έκατσε και ανέλυσε το μεγάλο πλάνο με το οποίο ο Λιτλφίνγκερ σκοπεύει να κερδίσει την τελική παρτίδα του Westeros. Έχει ως εξής:

O Μπάελις φαίνεται να μην έχει φιλοδοξίες, αλλά θέλει (και αυτός να γίνει βασιλιάς). Προσπαθεί να είναι με το μέρος του Βορρά και ταυτόχρονα κάθεται στο Winterfell όπου δεν υπάρχει κίνδυνος, ενώ όλοι οι υπόλοιποι σκοτώνονται μεταξύ τους με πάθος.

Έτσι κι αλλιώς όποιος κι αν κερδίσει θα είναι πολύ αδύναμος και καθόλου δημοφιλής. Απέναντι στις Σέρσεϊ και Ντενέρις, η Σάνσα με τους στρατούς της (Βορρά και όχι μόνο) θα ήταν πολύ καλό χαρτί, την οποία Σάνσα είτε θα ελέγχει από πίσω είτε θα παντρευτεί για να γίνει βασιλιάς.

Ο Τζον Σνόου του το χάλασε: Δεν πέθανε, κέρδισε το ρισπέκτ του Βορρά και έγινε και βασιλιάς εκεί πέρα. Επίσης θα το κάνει ακόμη χειρότερο αν πάρει όλο αυτό το στρατό και τον πάει πέρα από το τείχος για να πολεμήσει παγωμένα ζόμπι. Πάει χαμένο το κρου του Λιτλφίνγκερ.

Οπότε προσπάθησε να γίνει κολλητός του Μπραν. Ο κοινωνικά awkward πλέον Μπραν του έριξε πίτα όμως σε φάση “ξέρω τα πάντα για ό,τι κάνεις” και τον άφησε μαλάκα.

Αφού ο Μπραν δε μπορεί λοιπόν, ο Λιτλφίνγκερ στράφηκε προς Άρια. Η Άρια ήταν κολλητή του Τζον, οπότε ο Μπάελις σκέφτηκε ότι μπορεί να τη βάλει σε κόντρα με τη Σάνσα. Αν οι σχέσεις τους χειροτερέψουν, τότε ο Τζον βγαίνει χαμένος.

Αν μάλιστα τα σπάσουν τελείως, θα χρειαστεί να διαλέξει πλευρά όταν γυρίσει, το οποίο είναι πρόβλημα ό,τι κι αν επιλέξει. Ο σκοπός είναι απλός: η Σάνσα να φρικάρει ενώ μόλις ξαναβρήκε τη μισή φαμίλια της και να στραφεί προς τον Λιτλφίνγκερ για παρηγοριά, ενώ ο ίδιος προσπαθεί να βάλει τους άρχοντες του Βορρά να διαλέξουν Σάνσα αντί για Τζον, το οποίο η Άρια θα πιστέψει ότι ήταν φιλοδοξία της Σάνσα.

Πρέπει μάλιστα να τα κάνει όλα αυτά πριν ο Τζον γυρίσει σαν σύμμαχος της Ντενέρις, το οποίο τα αλλάζει όλα. Το αν θα τα πετύχει αυτά ο Λιτλφίνγκερ ή θα τον μασήσει ζωντανό κάποιος δράκος, θα το δούμε στη συνέχεια.

 

 

 

Best of internet