Quantcast

Χάκερς διέρρευσαν το 4ο επεισόδιο της 7ης σεζόν του Game of Thrones σποϊλεριάζοντας όλο τον πλανήτη

Το ΗΒΟ μάλλον ζορίζεται να προφυλάξει τα αρχεία της πιο δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς

THE NEWSROOM

4 Αυγούστου 2017

Αρκετά σοβαρή φαίνεται να είναι η κυβερνοεπίθεση που δέχτηκε το HBO νωρίτερα μέσα στη βδομάδα, όταν οι χάκερς προειδοποίησαν ότι θα leakάρουν επεισόδια από διάφορες σειρές του καναλιού, αλλά και ότι θα σποϊλεριάσουν και όλο τον πλανήτη με το σενάριο του τέταρτου επεισοδίου του Game Of Trhones. Απ’ ότι φαίνεται, οι χάκερς δεν είχαν μόνο σεναριακές πληροφορίες για το τέταρτο επεισόδιο, αλλά είχαν στα χέρια τους και το τέταρτο επεισόδιο αυτό καθ’ εαυτό.

Πλέον διέρρευσε στο ίντερνετ ολόκληρο το 4ο επεισόδιο της 7ης σεζόν του Game of Thrones σε ένα link του Google Drive. Το αρχείο είναι σε χαμηλή ανάλυση και φέρει υδατογράφημα “For Internal Viewing Only” και επιβεβαιώνεται ήδη η αυθεντικότητά του.

Ωστόσο το λινκ απ’ ό,τι φαίνεται κατέβηκε ήδη από το ίντερνετ επειδή παραβίαζε τους Όρους Χρήσης της υπηρεσίας Google Drive, αλλά κάποιος πιο πονηρεμένος θα έλεγε ότι εάν ψάξετε στα torrent θα το βρείτε.

Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το HBO αντιμετωπίζει «διαρροή» επεισοδίων. Πέραν των σεναριακών spoiler που διέρρευσαν νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, το 2015 είχαν διαρρεύσει στα τορρεντάδικα τα 4 πρώτα επεισόδια της 5ης σεζόν. Προφανώς το HBO αντιλαμβάνεται πλέον ότι με το Game of Thrones να είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, θα πρέπει να βρεθεί ένας καλύτερος τρόπος για να προστατεύει το περιεχόμενό του, μιας και τα πρεζάκια του game of thrones ζητιανεύουν για οποιαδήποτε ψίχουλα πληροφορίας που έχει να κάνει με τη σειρά.

Best of internet