Quantcast

Με μετωποκροταφική άνοια διαγνώστηκε ο Bruce Willis, έναν χρόνο μετά την διάγνωση με αφασία

Την επίσημη ανακοίνωση της οικογένειάς του δημοσίευσε η Demi Moore

THE NERDSTREAM

17 Φεβρουαρίου 2023

Πριν από περίπου έναν χρόνο, το παγκόσμιο σινεφιλικό ίντερνετ σοκαρίστηκε από την είδηση ότι ο Bruce Willis είχε διαγνωστεί μόλις από αφασία, το οποίο φώτιζε κάποιες από τις πρόσφατες καλλιτεχνικές επιλογές του και σήμαινε πρακτικά την απόσυρσή του από την ενεργό κινηματογραφική δράση. Δεν θα πούμε ψέματα, το όλο θέμα μας προβλημάτισε.

Σήμερα, σχεδόν έναν χρόνο μετά, μαθαίνουμε περισσότερα για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού μέσα από μια νέα ανακοίνωση της οικογένειάς του. Εκφράζοντας την βαθύτατη ευγνωμοσύνη της για το απίστευτο κύμα αγάπης, υποστήριξης και υπέροχων ιστοριών που έχει λάβει από τότε που μοιράστηκε την αρχική διάγνωση, η οικογένεια του Willis αποκαλύπτει πως ο ηθοποιός έχει διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια.

Η πάθηση είναι γνωστή ως FTD και αποτελεί την πιο κοινή μορφή άνοιας σε άτομα κάτω των 60 ετών. Η οικογένεια λέει πως ακόμα δεν υπάρχουν θεραπείες για τη νόσο, αλλά ευελπιστεί ότι η κατάσταση θα αλλάξει τα επόμενα χρόνια. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την ανακοίνωση όπως την δημοσιοποίησε η πρώην σύζυγός του, Demi Moore:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

Best of internet