Quantcast

Σοκαρισμένοι παίχτες του πραγματικού Squid Game reality συνειδητοποιούν ότι το παιχνίδι δεν έχει καθόλου πλάκα

*insert Surprised Pikachu meme reaction*

THE NERDSTREAM

8 Φεβρουαρίου 2023

Σε περίπτωση που ο κόσμος όπου ζούμε δεν σας φαινόταν ήδη αρκετά δυστοπικός, ίσως σας ενδιαφέρει να μάθετε πως το Netflix είχε την φαεινή ιδέα να μετατρέψει σε πραγματικό reality το Squid Game, γιατί ο ύστερος καπιταλισμός έχει περάσει πια σε τόσο meta επίπεδο ειρωνείας που όχι μόνο ενσωματώνει τις κριτικές του αλλά τις βάζει και σε παραγωγή.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν η πλατφόρμα βρίσκεται στην διαδικασία των γυρισμάτων του reality στο οποίο 456 συμμετέχοντες διαγωνίζονται για ένα έπαθλο 4,56 εκ δολαρίων. Τα γυρίσματα, που γίνονται στην Αγγλία, δεν πάνε και πολύ καλά όμως. Απ’ ό,τι φαίνεται, η παραγωγή πήρε υπερβολικά σοβαρά το πράγμα και υπέβαλε τους παίκτες σε μαρτύρια κάπως υπερβολικά ρεαλιστικά και πιστά προς την ομώνυμη κορεάτικη σειρά.

Διάφοροι παίκτες καταγγέλουν τις απάνθρωπες συνθήκες του παιχνιδιού, με κάποιους από αυτούς να έχουν κινηθεί ήδη νομικά εναντίον της παραγωγής. Πιο συγκεκριμένα, ο συνδυασμός υπερβολικού κρύου και κούρασης από τα πολύωρα γυρίσματα οδήγησε σε λιποθυμίες συμμετεχόντων, με αποτέλεσμα να χρειαστούν ιατρική βοήθεια.

Πριν λίγες μέρες το Variety δημοσίευσε ένα μεγάλο ρεπορτάζ για τις συνθήκες του παιχνιδιού, αλλά προς το παρόν το Netflix αρνείται ότι έχει προκύψει το οποιοδήποτε θέμα. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα μας έκανε καθόλου εντύπωση, αν και δυσκολευόμαστε να μην αναρωτηθούμε τι ακριβώς περίμεναν όσοι δηλωσαν συμμετοχή σε αυτό το πράμα.

Απ’ ό,τι φαίνεται πάντως η πλατφόρμα ζήλεψε αυτά τα γλυκά, γλυκά views του MrBeast:

Best of internet