Quantcast

Crowdfunding για να φτιάξει νέα σειρά ζητάει η Ελευθερία Καραδήμου, χρέος μας προς την τέχνη να την βοηθήσουμε

Άμα είναι να έχουμε νέο Σύμπλεγμα της Αράχνης ή νέα Κραυγή, δίνουμε και νεφρό

THE NERDSTREAM

21 Σεπτεμβρίου 2022

Πριν από σχεδόν 6 χρόνια, φίλες και φίλοι, ο κόσμος της τέχνης έπεσε σε βαθιά θλίψη καθώς η Ελευθερία Καραδήμου, γνωστή επίσως ως David Lynch της Καβάλας, ανακοίνωσε ότι κρεμάει την κάμερά της και σταματάει να μας προσφέρει ψυχεδελικά καλτ αριστουργήματα όπως τα Σύμπλεγμα της Αράχνης, Σκια της Τρέλας, Κραυγή, Ποσειδώνιες Διαδρομές και Αγγελοφορεμένος Δαίμονας.

Τότε, η οικονομική κρίση χτύπησε την σπουδαία δημιουργό και την κράτησε προσωρινά μακριά από την (τοπική, αλλά και παγκόσμια κατά μία έννοια) τηλεόραση. Ευτυχώς αυτή η απουσία κράτησε για λίγο, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται τα οικονομικά προβλήματα συνέχισαν να ταλαιπωρούν την φιλόδοξη δημιουργό. Άλλωστε, είναι γνωστό πως η Ελλάδα δεν έχεις τις παραγωγικές υποδομές για να στηρίξει την αληθινή κινηματογραφία.

Τώρα, η Καραδήμου, σκοπεύοντας να γυρίσει ένα ακόμα καβαλιώτικο Twin Peaks, στρέφεται σε εμάς, τους ίδιους της τους fans, ώστε να ζητήσει μέσω crowdfunding την απαραίτητη στήριξη για να φτιάξει το επόμενό της πόνημα. Όπως εξηγεί κι η ίδια στο παρακάτω βίντεο, το ποσό που ζητάει είναι μόλις 5.000 ευρώ. Και δεν είναι τίποτα μπροστά σε όσα έχει προσφέρει μέχρι σήμερα σε εμάς και στην τηλεόραση. Κάντε το σωστό, πληρώστε την Ρία.

Best of internet