Quantcast

Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής και ηθοποιός Meat Loaf σε ηλικία 74 ετών

Αφήνοντας πίσω έναν πολύ λιγότερο πληθωρικό κόσμο

THE NERDSTREAM

21 Ιανουαρίου 2022

Χτες βράδυ μαθεύτηκε ότι ο υπερ-πετυχημένος τραγουδιστής και ηθοποιός Meat Loaf, όπως ήταν γνωστός στον κόσμο ο Michael Lee Aday, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών. Η είδηση μεταδόθηκε μέσα από την επίσημη σελίδα του καλλιτέχνη στο Facebook, αναφέροντας πως η σύζυγος και οι φίλοι του ήταν στο πλευρό του μέχρι την τελευταία στιγμή, χωρίς να γίνει αναφορά στην αιτία θανάτου του.

Ο οπερατικός hard rock καλλιτέχνης έγραψε μουσική ιστορία με την Bat Out of Hell τριλογία του που πούλησε πάνω από 65 εκ. δίσκους παγκοσμίως, ενώ ο πρώτος δίσκος του 1977 παραμένει μέχρι και σήμερα ένας από τους πιο εμπορικά πετυχημένους ever. Την τεράστια ερμηνευτική ικανότητα του Meat Loaf την είχαμε γνωρίσει βεβαίως και στην οθόνη, αφού είχε υποδυθεί τον Eddie στο θρυλικό cult musical The Rocky Horror Picture Show του 1975, έχοντας προηγουμένως συμπρωταγωνιστήσει και στις Broadway παραστάσεις του έργου.

Η κινηματογραφική του καριέρα περιείχε επίσης ρόλους σε ταινίες όπως το Wayne’s World, το Motorama, το Spiceworld (!) και βέβαια το Fight Club του David Fincher όπου υποδύθηκε τον iconic χαρακτήρα του Bob Paulson, και τον οποίο θα έχουμε πάντα στο μυαλό μας όταν σκεφτόμαστε Meat Loaf όλα εμείς τα παιδιά του ’90.

RIP λοιπόν γίγαντα. <3

Best of internet