Quantcast

Η μεγάλη Betty White φεύγει από τη ζωή, όλο το Hollywood την αποχαιρετάει

Ανήμερα παραμονής Πρωτοχρονιάς, λίγο πριν κλείσει τα 100 της χρόνια

THE NERDSTREAM

3 Ιανουαρίου 2022

Ήταν το τελευταίο κωλοδάχτυλο που αποφάσισε να μας δώσει το 2021 πριν τελειώσει. Στις 31 Δεκεμβρίου μαθεύτηκε ότι η σπουδαία Betty White έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών, λίγες μέρες πριν κλείσει τα 100 της χρόνιας στις 17 Ιανουαρίου. Μεγάλη απώλεια για το Hollywood, αλλά και για τους φίλους του OCD.

Γεννημένη το 1922, η White υπήρξε συνοδοιπόρος της αμερικάνικης τηλεόρασης ήδη από τη γέννησή της, δουλεύοντας τόσο μπροστά όσο και πίσω από την κάμερα – για την ιστορία, υπήρξε η πρώτη γυναίκα παραγωγός sitcom με το Life with Elisabeth του 1953, στο οποίο πρωταγωνιστούσε κιόλας.

Οι μεγάλοι της ρόλοι βέβαια ήρθαν αργότερα, κυρίως με το The Mary Tyler Moore Show τη δεκαετία του ’70 και το The Golden Girls τη δεκαετία του ’80, ενώ όλες αυτές τις δεκαετίες παρέμεινε μια εξαιρετικά αξιαγάπητη φιγούρα για το σύνολο της αμερικάνικης pop κουλτούρας.

Και δεν ξεχνάμε φυσικά την υπερ-λατρεμένη guest εμφάνιση που μας χάρισε στο Community:

Με την είδησή του θάνατού της, αμέτρητοι celebrities έσπευσαν στα social media ώστε να μοιραστούν την θλίψη τους, αποχαιρετώντας την σχεδόν αιωνόβια Betty. Τσεκάρετε παρακάτω τι έγραψαν διάφοροι από αυτούς και RIP μέσα από την καρδιά μας.

 

Best of internet