Quantcast

Ο Chris Noth, Mr. Big του Sex and the City, κατηγορείται από δύο γυναίκες για σεξουαλική κακοποίηση

Ο ηθοποιός αρνείται τις κατηγορίες, την ώρα που το reboot της σειράς βρίσκεται στον αέρα

THE NERDSTREAM

17 Δεκεμβρίου 2021

Δύο γυναίκες εξομολογήθηκαν εμπειρίες σεξουαλικής κακοποίησης με τον ηθοποιό Chris Noth στο The Hollywood Reporter, το οποίο τις δημοσίευσε χτες χρησιμοποιώντας ψευδώνυμα αντί για τα πραγματικά ονόματά τους. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο Mr. Big του Sex and the City παρενόχλησε τις δύο γυναίκες κατά τις αρχές των 00s, περίοδο που η σειρά μεσουρανούσε στο τηλεοπτικό τοπίο.

Ο Noth απάντησε δημοσίως και αποκάλεσε τις κατηγορίες «κατηγορηματικά ψευδείς», αρνούμενος ότι παρενόχλησε τις γυναίκες και υποστηρίζοντας πως οι σεξουαλικές σχέσεις τους ήταν αυστηρά συναινετικές. Έπειτα, ο ηθοποιός χαρακτηρίζει έμμεσα το timing των καταγγελιών ως ύποπτο, υπονοώντας πως συμπίπτει με την τηλεοπτική αναβίωση της σειράς, το And Just Like That.

Οι ίδιες οι γυναίκες βέβαια αναφέρουν ξεκάθαρα στις μαρτυρίες τους πως η παρουσία του 67χρονου ηθοποιού στο reboot του Sex and the City ήταν αυτό που ενεργοποίησε τις μνήμες από τα βιώματά τους, ένα εκ των οποίων χαρακτηρίζεται ανοιχτά ως βιασμός, οδηγώντας κάθε μία από αυτές στην απόφαση να τα μοιραστούν.

Best of internet