Quantcast

Το trailer του νέου Batman κι όλα όσα είδαμε στο φετινό DC FanDome

Οκ, βασικά το trailer του νέου Batman

THE NERDSTREAM

18 Οκτωβρίου 2021

Πέρσι τέτοια εποχή ήταν που η DC κι η Warner αποφάσισαν να κατακτήσουν τον κυβερνοχώρο με ένα μεγα-event ανακοινώσεων και αποκαλύψεων σχετικά με τα κινηματογραφικά και τα τηλεοπτικά τους σχέδια. Το όνομα αυτού του ψηφιακού event ήταν DC FanDome και φέτος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο που μας πέρασε.

Αν θυμάστε, στο περσινό event ήταν που είδαμε για πρώτη φορά υλικό από την επερχόμενη ταινία The Batman του Matt Reeves με τον Robert Pattinson στον ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη. Ε, φέτος, η Warner είπε να το πάει ένα βήμα παρακάτω και να μας δώσει το πρώτο ολοκληρωμένο trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία που έρχεται το Μάρτιο του 2022. Τσεκάρετε:

Φυσικά, μπορεί το The Batman να ήταν το κυρίως πιάτο της βραδιάς, αλλά δεν ήταν σε καμία περίπτωση η μόνη αποκάλυψη που είχε να πραγματοποιήσει η DC, αφού μας έδειξε teasers και first looks από κάμποσα ακόμα υπερηρωικά πράγματα που ετοιμάζει στην μετά-DCEU εποχή σε μεγάλη και μικρή οθόνη.

Ας πούμε, είχαμε ένα πρώτο teaser για το Black Adam:

Ένα behind the scenes clip από τα γυρίσματα του δεύτερου Aquaman:

Ένα trailer για την spinoff σειρά του νέου Suicide Squad με τον τίτλο Peacemaker:

Ένα κλιπάκι για το sequel του Shazam:

Και, επιτέλους, ένα teaser από την ταινία The Flash που περιμένουμε τόσα χρόνια:

Σε περίπτωση που θέλετε να περάσετε τη βροχερή Δευτερούλα σας με ένα τετραωράκι ανακοινώσεων DC, εδώ μπορείτε να δείτε ολόκληρο το ψηφιακό event μαζεμένο:

Best of internet